Reacţia unui tânăr "învăţat cu Mamaia" când ajunge prima dată în Vamă. "Vin de ţară din Moldova cu Cola"

Data publicarii: Miercuri 01 Mai 2019, 08:17

În noaptea abia încheiată, staţiunea Vama Veche a răsunat de muzică până în zorii zilei. Ore-n șir, vamaioții au fredonat refrene celebre, asta după ce s-au bucurat de un superb apus de soare. Cei din stațiune sunt ca o mare familie, şi au de gând să rămână până la sfâșitul săptămânii.

Cu geamantane trase prin nisip până la gura mării şi cu zâmbete pe chipuri, mii de turişti au ajuns marţi seară trecută în Vamă Veche. Apusul absolut spectaculos i-a mânat pe toţi să întâmpine aşa cum se cuvine încă o noapte de petreceri.

 

"Pentru mine e prima oară când vin aici, doar ca eu sunt învăţat cu Mamaia şi cu toată partea aia. E ceva nou, adică aici e distracţie constantă”, spune un tânăr.

 

În câteva momente Vama s-a dezmorţit după luni de zile de odihnă, nisipul s a încălzit de la focuri, iar oaspeţii au pus stăpânire pe plajă. Un foc de tabără impresionant a strâns laolaltă peste o mie de tineri, copii şi părinţi, gata să-şi împărtăşească amintirile legate de Vamă. 

 

Printre ei şi Ştefănia şi Alex, care s-au cunoscut în urmă cu 7 ani chiar în acest loc. Şi recunosc că Vama le-a purtat noroc. 

 

Cristian are peste 220.000 de urmăritori pe YouTube şi are de gând să strângă în Vamă tot mai mulţi oameni iubitori de chitară. Străzile, aleile, parcările şi beach-barurile au fost pline ochi, iar staţiunea este a devenit brusc neîncăpătoare. 

 

Cei care nu au petrecut în pub-urile de pe plajă, şi-au improvizat propriile baruri direct pe nisip. Iar aici totul se împarte.  "Vin de casă, de la Oneşti, din Moldova, Cola şi hainele deocamdată”, spune un turist.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 12°C
Constanta
Aer 12°C
Eforie
Aer 13°C
Costinesti
Aer 12°C
Neptun
Aer 12°C
Modifică setările cookies