Repetitiile sunt in toi. Cum s-a pregatit Radu Mazare de rolul lui Stefan cel Mare pentru carnavalul Mamaia

Data publicarii: Vineri 01 August 2014, 08:08

Au avut loc repetitii febrile joi seara la Mamaia, pentru noua parada a carelor alegorice de sambata seara, unde primarul Constantei isi va arata o alta fata.

Daca in urma cu o luna, Radu Mazare a fost Cezar, de data aceasta se va costuma in Stefan cel Mare. Si ca sa se asigure ca evenimentul va fi un adevarat succes, edilul si-a chemat si ajutoare. Pe Irina Loghin, care va fi mama lui Stefan si pe Maria Carneci, care va juca rolul Vrancioaiei.

Radu Mazare a venit la repetitii imbracat intr-o tinuta lejera. A discutat mai intai cu regizorul, iar apoi a cerut o sabie si s-a apucat sa exerseze scenele de lupta. Pentru ca scrima nu este punctul lui forte, edilul Constantei a primit indicatii de la un cascador. Nemultumit insa de unele sugestii, Radu Mazare a modificat pe alocuri scenariul.

Luptator: Se pricepe bine, daca mai exerseaza un pic, e bun.
Reporter: Cat de mult te solicita o astfel de lupta?
Luptator:Te solicita. Pai stai 10 minute cu o sabie in mana si slabesti un kilogram.


Ca sa se asigure ca show-ul va fi impresionant, Radu Mazare a chemat si ajutoare. Daca sambata seara el va fi Stefan cel Mare, mama domnitorului va fi Irina Loghin, iar Vrancioaia - Maria Carneci. Intalnirea cu cele doua artiste l-a emotionat atat de mult pe edilul de la malul marii, incat era sa cada.

"Deocamdata sunt emotionata si vreau sa intru in rolul de mama, mama adoptiva. Imi place, imi place foarte mult"
, a marturisit Irina Loghin.  "Suntem prieteni, vorbim la telefon asa si mi-a propus", a explicat si Maria Carneci.

Asa cum ne-a obisnuit, Radu Mazare va avea un costum deosebit. De data aceasta a ales unul cu model cameleon. De nelipsit vor fi si domnitele. Repetitiile au atras imediat zeci de turisti curiosi. Spectacolul va incepe sambata seara, de la ora 21:00, in statiunea Mamaia.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 17°C
Constanta
Aer 17°C
Eforie
Aer 15°C
Costinesti
Aer 17°C
Neptun
Aer 17°C
Modifică setările cookies