"S-a intamplat. Nici eu nu ma asteptam". Dezvaluirile lui Speak despre iubita lui

Data publicarii: Miercuri 13 August 2014, 17:42

Beat de iubire, Speak ar putea face greseala vietii lui. Artistul nu pierde nicio ocazie sa isi exprime dragostea pentru noua lui iubita, Adelina Pestritu. Iar pentru a arata intregii lumi cat de mult tine la ea, Speak vrea sa isi faca un tatuaj de nesters cu chipul brunetei. Intrebarea e: ce va face cu tatuajul daca dragostea se stinge?

Speak pare ca pluteste-n aer, indragostit lulea de focoasa Adelina Pestritu. In clipa de fata, viata artistului merge din ce in ce mai bine: are concert dupa concert, se intelege de minune cu iubita lui si spune ca nu-i lipseste nimic in acest moment. Recent a facut un show incendiar la Neptun, unde a cantat pe scena alaturi de Alex Velea.
 
Chiar daca a fost pe aceeasi scena cu Velea, Speak nu pare sa fi invatat de la el ca focul iubirii se poate stinge mai repede decat se sterg tatuajele. Chipul fostei sotii de pe bratul stang cu siguranta naste discutii aprinse intre Velea si Antonia.
 
Intr-o situatia la fel de delicata se afla si un alt tatuat din showbizul romanesc, CRBL, care are a ramas pe brat cu o inscriptie de nesters dedicata fostei sotii. Inscriptie pe care actuala doamna CRBL e nevoita sa o vada de fiecare data cand sotul ei poarta un tricou cu maneca scurta.
 
Speak nu vrea sa stie, insa, decat de Adelina si e foarte sigur ca ea e cea care va fi mama copiilor lui. Cu toate acestea, Speak n-a scapat de umbra fostului sot al Adelinei, Don Juan-ul Liviu Varciu. De curand s-au intalnit toti trei, iar tensiunea a crescut de la un minut la altul.
 
Cu inima plina de fericire si conturile din ce in ce mai consistente, Speak isi traieste vara si spera ca nimeni si nimic nu-i va strica visul sau viitorul tatuaj.
 
 
 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 16°C
Constanta
Aer 16°C
Eforie
Aer 15°C
Costinesti
Aer 16°C
Neptun
Aer 17°C
Modifică setările cookies