S-au bătut cu paznicii din Mamaia, după care au încercat să fugă cu mașina. Ce a urmat

Data publicarii: Vineri 16 August 2019, 12:48

Un scandal monstru s-a petrecut, vineri dimineaţă, în zona cluburilor din staţiunea Mamaia.

După o băiate între mai multe persoane şi paznicii localului, clienţii au încercat să fugă cu o maşină din parcare, dar şi-au lovit cu autoturismul un prieten care nu a reuşit să urce în vehicul.

În isteria generală, cineva a tras în aer un foc de armă.

Poliţiştii încearcă, în cursul zilei, să stabilească în primul rând în ce împrejurări a izbucnit conflictul. În jurul orei 06.20, un poliţist şi un jandarm aflaţi în zona exclusivistă a staţiunii Mamaia au observat mai multe persoane speriate care alergau dinspre club.

Turiştii le-au spus oamenilor legii că în parcarea clubului este o bătaie generală, iar cineva a tras şi cu un pistol

Când au ajuns la faţa locului, oamenii legii au găsit un bărbat rănit şi imediat au chemat în sprijin un echipaj SMURD. Bărbatul avea mai multe lovituri şi a fost transportat imediat la spitalul din Constanța.

Zona a fost împânzită de poliţişti şi jandarmi care au aflat că mai mulţi indivizi aflaţi într-o maşină au fugit după l-au lovit pe bărbat cu autoturismul. Se pare că cel care a folosit pistolul cu muniţie neletală este tot unul dintre cei care a provocat scandalul.

Aceştia au fost prinşi după aproximativ o oră pentru că în staţiune, dar şi în oraşul Năvodari au fost instituite mai multe filtre. În acest moment, anchetatorii i-au adus la audieri pe cei implicaţi în scandal, dar şi mai mulţi martori.

Declaraţii vor da şi paznicii clubului pentru că şi ei au fost implicaţi în scandal.

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 10°C
Constanta
Aer 10°C
Eforie
Aer 12°C
Costinesti
Aer 10°C
Neptun
Aer 10°C
Modifică setările cookies