Scene memorabile pe litoral, în cel mai aglomerat și călduros weekend din acest sezon

Data publicarii: Duminica 05 August 2018, 18:24

Cei care şi-au petrecut sfârşitul de săptămână la mare au tras, în sfârşit, lozul câştigător. A fost cea mai frumoasă şi mai călduroasă zi de la începutul sezonului estival, cu 30 de grade la umbră. 

Operatorii din turism estimează că nu mai puţin de 200.000 de turişti s-au relaxat în aceste două zile în staţiunile de pe litoralul românesc.

Pe muzica ritmată, în lumina artificiilor şi a zecilor de sticle de şampanie, mii de tineri au făcut din noapte zi pe litoral. Cei pe care i-a luat valul au putut să caute răcoarea în piscina aflată chiar în mijlocul mulţimii. Iar când pe scenă a urcat şi vestitul Deruloo, publicul a fost în delir. 

Nici măcar zorile nu i-au trimis la culcare, ci direct pe nisip, la plajă şi recuperare. La amiază, şezlongurile au fost pline de oameni, iar unii au ţinut neapărat să le arate vecinilor de şezlong de unde au venit. Un bărbat, de pildă, este din Bârlad.

De atmosferă s-au ocupat animatoarele, iar o baie cu spumă răcoritoare n-a făcut decât să completeze tabloul estival.

În total, 200.000 de oameni şi-au petrecut acest sfârşit de săptămână în staţiunile de pe litoralul românesc. A fost primul weekend excelent din tot acest sezon. La fel ar trebui să fie şi săptămâna viitoare, care debutează cu 30 de grade în termometre şi 25-26 din apă. Doar marţi este posibil să plouă, după amiază, însă nici vorbă de aversele de săptămâna trecută. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 10°C
Constanta
Aer 10°C
Eforie
Aer 12°C
Costinesti
Aer 10°C
Neptun
Aer 10°C
Modifică setările cookies