Sistemul all-inclusive, un loz castigator pentru hotelierii de pe litoralul romanesc

Data publicarii: Marti 26 August 2014, 19:43

Hotelierii de la mare care au adoptat sistemul all -inclusive au tras anul acesta lozul castigator. Chiar daca vara a fost ploioasa, clientii au rezervat sejururi inca din iunie si pana in octombrie. Familiile cu copii au fost atrase cu programe de divertisment si meniuri pe alese, chiar la noi in tara.

Intr-un complex de 4 stele din nordul statiunii Mamaia, clientii care opteaza pentru un sejur all inclusive primesc tot ce pot visa. Bucatarii gatesc la foc continuu preparate din cel putin 10 bucatarii internationale, pentru ca oamenii sa aiba de unde alege. 

Hotelierii mizeaza pe faptul ca un client satul e un client multumit. Asa ca gatesc tot felul de bunatati. De la mancaruri traditionale romanesti, pana la preparate chinezesti sau chiar shaorma.

Un apartament costa aici 147 de euro pe noapte, iar in pret sunt incluse accesul la piscina, sezlongul, bautura si terenurile de sport. Preturi mai mici gasim la trei stele. Aici 5 nopti de cazare in regim all inclusiv costa intre 700 si 1500 de lei pentru 6 zile. Iar turistii nu au timp sa se plictiseasca.

Este si motivul pentru care familiile cu copii aleg, in sfarsit, sa ramana in tara. AU cu cine isi lasa copiii si, din mancarea oferita la discretie, gasesc feluri potrivite si pentru ei. 
 
"Vremea a fost intr-adevar capricioasa anul asta, dar in ciuda ei, noi am fost la capacitate, am avut chiar si un plus
anul acesta de turisti, 10 la suta", spune Florina Hertu, sef receptie.
 
"Am demarat cele trei oferte speciale, cuplate cu sistemul all inclusive, respectiv seniori 55 plus al inclusive, prichindel all inclusive si de la 1 sept, litoralul pentru toti all inclusive", spune si George Guci, administratorul unui hotel.

Pe litoralul romanesc numai 16 hoteluri ofera in acest moment servicii all inclusive. 8 in Mamaia, 2 la Eforie, tot
atatea in Venus si cate unul in Neptun, Saturn si Jupiter.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 17°C
Constanta
Aer 17°C
Eforie
Aer 15°C
Costinesti
Aer 17°C
Neptun
Aer 17°C
Modifică setările cookies