Sotia lui Axinte de la Vacanta Mare, mai fierbinte decat nisipul de la malul marii. Cum se mentine Carmen

Data publicarii: Joi 21 August 2014, 17:30

Divele noastre dau lupte acerbe cu trecerea timpului in salile de fitness, in bucatarie si pe pistele de alergare. Unele pierd, dar altele demonstreaza ca-si pot pastra silueta si dupa sarcina, si dupa 30 de ani. Cel mai bun exemplu: Carmen Petrescu, sotia lui Axinte de la Vacanta Mare.

Asadar: picioare lungi, abdomen plat, posterior bombat si o pereche de silicoane perfecte, am zice. Pe scurt: idealul oricarui barbat. La malul marii, doar valurile i-au atins frumoasei roscate formele periculos de apetisante. Avem doar o singura nelamurire: ce era mai fierbinte in bataia soarelui: nisipul sau trupul lui Carmen?!

Mai grav este insa ca se arata vremuri grele in casnicia lui Axinte. Singura la mare de vreo doua luni si cu un trup ca de sirena, sotia artistului e una dintre cele mai ispititoare fapturi de pe nisipul din Mamaia. Aparitia ei pe plaja acum cateva zile i-a lasat pe toti cu gura cascata.

Carmen Petrescu: "In mod normal, eram cu baiatul nostru, Eduard, iar astazi chiar sunt singurica, iar bietul Florin nu ma insoteste, ca are o gramada de treaba. Dar tine la sotia lui si o lasa sa stea toata vara la mare. Nu e gelos! Fetelor, sunt norocoasa!"

Cu un costum de baie minuscul si accesorizata corespunzator, Carmen a avut o singura preocupare la malul marii: sa arate cat mai bine posibil. Nu s-a putut abtine nici cand a intrat in apa. Vorba vine a intrat in apa, fiindca s-a udat doar putin, probabil de teama sa nu-si strice coafura, iar apoi s-a intors fuga la sezlong. Nu inainte insa de a-si imbiba intreg trupul in ulei si nu de teama radiatiilor, ci tocmai pentru un bronz de culoarea ciocolatei.

Reporter: Ai venit sa-ti faci bronzul perfect, sau sa te relaxezi pentru un nou sezon de activitate?

Carmen Petrescu: Si una si alta, imbinam utilul cu placutul. Si cu bronzul si cu relaxarea, ca acum gata, mai e putin si incepe treaba. Incepem scoala, intram in clasa I Ehe… proiecte importante.

 Pana atunci, insa, Carmen profita la maximum de soarele arzator zi de zi. Iar programul ei este, fara indoiala, unul de invidiat.

Carmen Petrescu: "Dimineata, la plaja, stam pana in jurul pranzului, dupa aceea mergem acasa, luam pranzul si dupa aceea depinde... ma mai intalnesc cu prietenii, mai iesim la o terasa. Dupa-amiaza la plaja nu prea mai vin ca mi-e cam lene. Seara, tot la fel, iesim pe undeva."
 
Cat despre silueta demna de prezentarile de moda, Carmen ne-a dezvaluit secretul.

Carmen Petrescu: "Cred ca am mare noroc ca am si arderile rapide. Ma ajuta gena si mai fac din cand in cand masaj. Si amor nebun la greu, asta se subintelege, nu?! Asta este metoda cea mai buna."

La Axinte, in schimb, metoda n-a prea functionat.

Carmen Petrescu: "Domnul sot trebuie sa mai slabeasca. El cica se simte bine, dar eu i-am pus gand rau. Tot bere, bere, mici, fripturi in fiecare weekend si uite ca se vede, dar am eu grija de el."
 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 17°C
Constanta
Aer 17°C
Eforie
Aer 16°C
Costinesti
Aer 17°C
Neptun
Aer 17°C
Modifică setările cookies