Statiunea din sudul litoralului care a inteles succesul turismului de familie

Data publicarii: Luni 21 Iulie 2014, 19:26

Turismul de familie este tot mai cautat pe litoralul nostru, insa putini sunt cei care au inteles ca parintii vin in vacanta cu placere, cand copiii sunt fericiti. La Jupiter, dupa ani intregi de incercari, cativa hotelieri au reusit sa dezvolte segmentul dedicat familiilor, prin programe all inclusiv, plaje special amenajate pentru copii si animatori. Reteta a functionat, asa ca rezervarile se fac din timp.

De cum ajung pe plaja, copiii sunt preluati de personal specializat care ii distreaza toata ziua. Cei mici se joaca in piscina cat e ziua de lunga si n-au timp sa se plictiseasca.

Pentru copii, plajele pline cu jucarii si piscinele incalzite sunt ingredientele perfecte pentru o zi reusita si obositoare. Iar pentru parinti, faptul ca micutii sunt tinuti ocupati este un motiv de bucurie, pentru ca se pot relaxa la plaja.

Jocuri educative, cu poezii si cantece le umplu celor mici toata ziua. Inoata si fac multa miscare, asa ca au si pofta de mancare si chef de somn. 

De exemplu, o familie cu doi copii, plateste pentru un sejur de 7 nopti, in jur de 4000 de lei, bani in care sunt incluse si mesele si activitatile pentru copii, piscina si teatru. 

Un domn din Valcea lucreaza de zece ani in Spania. Nu a ales plajele insorite de acolo, ci a venit la noi pentru ca se simte mult mai bine. 

"Biletele au costat cam 45 de mil cu tot cu mancare, noi preferam statiunile care nu sunt aglomerate"
 
Hotelierii din sud au inteles ca nu trebuie sa inventeze roata pentru a avea succes, ci doar sa copieze reteta pe care o aplica turcii si bulgarii.  

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 12°C
Constanta
Aer 12°C
Eforie
Aer 13°C
Costinesti
Aer 12°C
Neptun
Aer 12°C
Modifică setările cookies