Sute de romani au ajuns la mare in prima zi de toamna. Ofertele hotelurilor inscrise in programul "Litoralul pentru toti"

Data publicarii: Luni 01 Septembrie 2014, 13:44

Prima zi de toamna a adus la mare sute de turisti fericiti ca au ajuns in statiuni prin programul "Litoralul pentru toti". Luni dimineata, oamenii veniti de la drum lung s-au cazat in camere si au mers direct pe plaja, ca sa profite de vremea frumoasa.

Este o atmosfera inca estivala pe plaja. Chiar daca luni este intr-adevar prima zi de toamna, la mare este inca foarte cald. Luni se anunta chiar si 28 de grade Celsius.

Cei care au ales asadar sa vina in vacanta in aceasta perioada au avut numai de castigat: pe langa preturile mici la cazare au parte si de vreme buna si de o apa a marii destul de calda inca - 22- 23 de grade Celsius.

Peste 50 de hoteluri din toate statiunile au intrat in programul social, vorbim de spre hoteluri de 2, 3, 4 si chiar 5 stele. Preturile sunt pentru toate buzunarele: pornesc de la 200 de lei de persoana la un hotel de 2 stele, pentru un sejur de 6 nopti, si ajung pana la 800 de lei la 5 stele.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 19°C
Constanta
Aer 19°C
Eforie
Aer 17°C
Costinesti
Aer 20°C
Neptun
Aer 20°C
Modifică setările cookies