Sute de turiști transformă orașele de pe litoral într-un bazar plin de sutiene colorate

Data publicarii: Marti 21 August 2018, 13:15

Inspectoratul Județean de Poliție Constanța comunica oficial că vineri, 17 august, șase turiști și cinci angajați ai restaurantului au fost implicați într-o bătaie, în urmă căreia patru persoane au ajuns la Spitalul Municipal Mangalia pentru îngrijiri medicale.

Motivul scandalului, așa cum este trecut și în procesul verbal întocmit de agenții de poliție ajunși la cherhana, este unul care scoate peri albi tuturor localnicilor în perioada sezonului estival : doi dintre turiști au vrut să intre în restaurant doar în slipi și au fost refuzați.

Refuzul a stârnit mânia celor doi indivizi care nu au mai stat pe gânduri și au început să arunce spre ospătari cu ce au apucat.

“Suprinzător, dar femeile sunt cele mai îngrozitoare”

Astfel de incidente nu sunt rare! Prima fotografie a venit de la Auris Luca. Este făcută într-un magazin de suveniruri de pe litoral. Cea care a realizat poza este proprietara magazinului, oripilată de nepasarea de care dau dovadă turiștii care îi calcă pragul. 

O zi mai târziu, o altă domnișoară/doamnă certată cu bunul simț. Domnița în costum deux piece era la piață și nu la plajă.

“Suprinzător, dar femeile sunt cele mai îngrozitoare”, spune vânzătoarea care mă cunoaște. “Am avut ghinionul să mi se verse și burțile domnilor pe casa de marcat. Nu cred ca la ei acasă umbla așa pe bulevard!”, continuă doamna pentru funkytravel.ro.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 13°C
Constanta
Aer 13°C
Eforie
Aer 12°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies