Tinerii de bani gata ai Romaniei, spectacol cu masini pe litoral: "BAC-ul nu e important, ce sa facem cu el?!"

Data publicarii: Joi 31 Iulie 2014, 18:22

Chiar daca nu au luat bacul, tinerii de bani gata ai Romaniei si-au etalat bolizii primiti in dar de la parinti.

Victor este tanar, pasionat de frumos si, mai ales, de masini italiene. "Masinuta mea e o masinuta rapida, zgomotoasa si... scartie, cand plec cu ea. De obicei oamenii ma injura cand vad ca ies cu ea", marturiseste tanarul de 18 ani.

Victor a primit masina la majorat, adica in urma cu numai cateva luni. Pana atunci nu avea permis, asa ca mergea cu... elicopterul. Tot asa a ajuns si la o manastire, sa se roage la mormantul lui Arsenie Boca. Spune ca a vrut sa demonstreze tuturor tinerilor din Romania ca nu e o rusine sa te rogi.

Masina sa, una italiana, a costat un sfert de milion de dolari, dar Victor spune ca nu conteaza pretul, ci frumusetea. "Normal ca m-a luat si randul pana acum", recunoaste tanarul.

Iubita sa, care are 20 de ani si spune ca il iubeste din clasa a X-a, sustine la randul ei ca ii e indiferent daca are sau nu masina. Pentru o seara de club in Mamaia, Victor spune ca plateste 2-3 lei pentru o apa buna, ceea ce il lasa pe baiat corigent la capitolul cunoasterea preturilor. Nici cu sustinerea bacului nu a avut mai mult noroc, dar asta nu il descurajeaza:

"Bacul nu e important, ce sa facem cu el? Mi-am uitat telefonul la mine in sala de examen si... asta e. Sper sa il dau la anul."

Alaturi de Victor, si Paul a venit la Mamaia cu masina lui, un Porsche 991 Carrera, de 400 de cai putere. Permisul il are de un an, masina doar de o luna, asa ca a ales litoralul romanesc sa o inaugureze, in speranta ca asta ii va aduce si o iubita.

"Eu nu am prietena, de aia mi-am si luat masina acum, sa imi gasesc una. Inca mai caut, prin cluburi, pe plaja", spune Paul, care recunoaste ca nu are un buget prestabilit pentru aceasta vara.

De altfel, pe Paul si Victor ii asteapta afaceri de miliarde, construite de parintii lor.
 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 15°C
Constanta
Aer 15°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 15°C
Neptun
Aer 15°C
Modifică setările cookies