Tribut emoționant pentru Avicii la Neversea. Artistul care a declanșat delir vineri pe litoral

Data publicarii: Sambata 07 Iulie 2018, 07:50

S-a încins din nou o uriaşă petrecere la malul mării, la Festivalul Neversea. Iar seara i-a fost dedicată regretatului DJ suedez Avicii şi toţi colegii de breaslă au mixat în memoria lui. 

A fost din nou frenezie vineri seară la festivalul Neversea. Tinerii au dansat ore întregi fără oprire umăr lângă umăr. 

Publicul a fost în delir când pe scenă a urcat rapperul american Redfoo. Iar entuziasmul a fost la fel de mare şi spre dimineaţă când în fața spectatorilor a apărut Steve Angello, membrul trupei "Sweedish House Mafia". 

Steve Angello: "Eu sunt Steve Angello, am venit din Suedia. România, fă un pic de gălăgie!" 

Seara a fost dedicată regretatului DJ Avicii, astfel ca toţi cei care au mixat i-au adus un tribut suedezului. Inclusiv americanul Aloe Blacc, a cărui voce pate fi reunoscută pe celebra piese "Wake Me Up". 

În marea de oameni, cei care au vrut să iasă din tipare au venit însoţiţi de zebre gonflabile. 

Ca să se facă remarcaţi, alţi tineri au purtat pe lângă ţinute extravagante, şi ochelari cu leduri în timp ce fetele au mizat pe un machiaj extravagant. 

Tânără: "Mi se pare important. Până la urmă te distrezi, e undeva unde poţi să te afirmi, poţi să porţi ceva extravagant şi mi se pare destul de drăguţ ceva ce nu porţi în fiecare zi."

Tânără: "Se poartă foarte mult glitter, mov, verde, cât mai nebunesc să spun aşa." 

Pe scenă a urcat şi trupa Galantis, aflată pentru a doua oară în România. 

Christian Karlsson, unul dintre membrii formaţiei suedeze, a ţinut să precizeze că plaja unde a mixat vineri seară îi trezeşte amintiri frumoase. 

Christian Karlsson, Galantis: "I-am trimis mamei mele un mesaj şi i-am spus: „Sunt în acelaşi loc, mamă, unde m-ai adus tu acum 10 ani." Și am recunoscut totul pe acea plajă, iar eu, în copilărie, chiar nu am fost pe alte plaje, decât pe cele din România. I-am scris chiar şi fratelui meu şi i-am şi filmat:Iți aduci aminte de astea?"”

La Neversea a ajuns şi DJ-ul francez, KUNGS, în vârstă de doar 21 de ani.  Deşi are doar 4 ani de carieră, tânărul DJ a mixat deja pe scenele unor mari festivaluri, precum Tomorrowland, Coachella sau Ultra Miami. 

Kungs: "Când aveam 19 ani, eram un student obişnuit din sudul Franţei, iar acum sunt în turnee aproape în fiecare zi.  La festivalurile mari, păstrez mereu un contact vizual cu fanii, în special cu cei din primul rând, care aduc cu ei steaguri sau diferite pancarte cu numele meu pe ele, deci e foarte tare!"  

Sâmbătă seară, pe scena Festivalului Neversea, vor urca şi Armân van Burren și John Newman. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 14°C
Constanta
Aer 14°C
Eforie
Aer 12°C
Costinesti
Aer 15°C
Neptun
Aer 15°C
Modifică setările cookies