”Performanță” pe litoral: 20 de tineri au dormit într-un apartament de 2 camere

Data publicarii: Marti 01 Mai 2018, 19:07

Mulți dintre tinerii care s-au distrat în ultimele zile pe litoral au făcut un adevărat tur de forță al cluburilor din Vama Veche și Mamaia. Fiecare a dormit pe unde a apucat, iar dimineață s-au minunat de cum au încăput toți.

Chiar așa s-a întâmplat cu niște prieteni, care au reușit să stea 20 într-un apartament de două camere.

Bogdan: ''Din cauza tricoului nu m-au lăsat să întru, au zis că nu e adecvat. Au zis că trebuie să dau o taxă de cointeres, am plătit 200 de lire.''

Bogdan a vrut să între într-un club cu pretenții din Mamaia, dar îmbrăcat cu hainele din Vama Veche. Acolo, l-am întâlnit acum două nopți. Dimineață, l-am găsit pe Bogdan din nou în toiul unei petreceri. De această dată a vrut să ne prezinte apartamentul cu două camere, transformat în minihotel pentru 20 de persoane. 
 
Orice colț al camerei păstra dovezi ale nopților lungi de distracție. Cei 20 de prieteni au ajuns la mare după o altă petrecere.
 
Andrei: ”Toți am plecat 20 de inși de la nuntă, ceva de genul cu două mașini. El a venit din Anglia, eu din Danemarca, el din Anglia, la fel .. Și cam aia e discuția. Ne-am aflat aici, nu știu ce s-a întâmplat în ultimele zile.” 
 
La lumina zilei, nici unul dintre ei nu-și poate imagina cum au reușit să doarmă 20 de inși în 2 paturi. 
 
Iar petrecerea a continuat și de 1 mai. Tinerii au votat și au hotărât să plece dimineață. Marți seara vor ajunge la festivalul de muzică electronică Sunwaves, dar nu oricum, ci în pași de dans.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 13°C
Constanta
Aer 13°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies