Turiștii care petrec non-stop pe litoral. Ajung din club la petreceri cu spumă: „Nebunie mare”

Data publicarii: Luni 29 Iulie 2019, 10:04

Pe litoral, distracția nu intră în vacanță. Sunt mulți turiștii care aleg să petreacă până în zori, apoi se mută pe plajă, unde, de pildă, dansează învăluiți în spumă. Dar sunt și oameni care preferă să dea zbuciumul pe câteva ore de relaxare pe malul mării.

Pentru unii turişti aflaţi în vacanţă la mare, distracţia nu se opreşte nicio clipă. După o noapte albă în club, îşi revin tot la o petrecere - de această dată pe plajă, cu spumă, mângâiați de razele soarelui.

Femeie: „Ne distrăm bine, e frumos! Nebunie mare."

Tânără: „E foarte fain la mare aici, distracţie la noi, e spumă party. Oamenii dansează, se distrează. Suntem aici la mare! Yuuuhuu."

Atmosfera este întreţinută şi de dansatoare.

Băiat: „E foarte fain, dar păcat că nu pot să mă distrez la maxim! Sunt cu iubita!"

Dar există şi turişti care simt nevoia de o pauză de relaxare şi aleg să stea departe de zbuciumul petrecerilor. I-am găsit pe şezlonguri, la soare, încercând să îşi reîncarce bateriile.

Băiat: „Am fost în club, a fost mega fun, mega marfă, ne-am distrat, am dansat toată noaptea. Încercăm să ne revenim puţin la o plajă, să ne bronzăm."

Tânără: „Frumos, muzica bună, marea un pic cam murdară, dar văd că se curăţă. Ne-am plimbat, am mâncat, pe plajă, răsăritul, foarte frumos. Ne-am trezit de dimineaţă, am venit la răsărit. Foarte frumos."

Bărbat: „Gaşcă mare am văzut de vreo 3-4 zile, foarte frumos, cluburi distracţie...Până dimineaţa la 7."

În weekend, pe litoral, termometrele au indicat 30 de grade Celsius. Meteorologii spun că va fi la fel de cald şi în următoarele zile, dar au anunţat şi ploi răzleţe.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 9°C
Constanta
Aer 9°C
Eforie
Aer 11°C
Costinesti
Aer 10°C
Neptun
Aer 10°C
Modifică setările cookies