Turistii platesc in septembrie pentru sase zile cat ar da pe o singura zi in august. Ce preturi aduce programul "Litoralul pentru toti"

Data publicarii: Vineri 14 August 2015, 17:22

Romanii isi pot cumpara vacante la preturi reduse prin programul "Litoralul pentru Toti", care se deruleaza in perioada 31 august - 11 octombrie, tarifele fiind cuprinse intre 159 lei si 605 lei de persoana pe sejur, conform informatiilor de pe site-ul Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT). 

Programul a fost lansat de ANAT, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) si Asociatia Litoral-Delta Dunarii (ALDD). 

"Ca si la editia precedenta, turistii beneficiaza de o optiune suplimentara: varianta All Inclusive, care asigura toate cele 3 mese servite in regim bufet, bauturi incluse, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja", se mentioneaza in comunicat. 

Tarifele maximale pentru sejururi All Inclusive de cinci nopti/persoana, ajung pana la 765 lei/persoana pentru un hotel de 3 stele, in timp ce pentru un hotel de 5 stele, pretul unui astfel de sejur ajunge la 985 lei/persoana. 

Tarifele maximale propuse pentru oferta speciala de sase nopti de cazare (TVA inclus 9%)/persoana, pentru zona Mamaia - Constanta - Eforie sunt cuprinse intre 205 lei de persoana pentru un sejur la un hotel de o stea, fara mic dejun, si ajung la 605 lei/persoana pentru un sejur la un hotel de 5 stele, cu mic dejun. 

Pentru sudul litoralului (statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale pentru aceasta editie (sejur sase nopti/persoana) ajung pana la 159 lei/ persoana la un hotel de o stea, fara mic dejun. La un hotel de 5 stele, pretul unui sejur este de 469 lei/persoana, cu mic dejun. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 13°C
Constanta
Aer 13°C
Eforie
Aer 12°C
Costinesti
Aer 14°C
Neptun
Aer 14°C
Modifică setările cookies