Turistii scot din buzunar si 500 lei pe zi la Mamaia. Ce cauta un barbat pe plaja, desi era cu iubita langa el

Data publicarii: Sambata 13 Iunie 2015, 17:42

Fericiti sunt turistii care au ales sa-si petreaca acest sfarsit de saptamana pe litoral, departe de arsita din marile orase.

Vremea este excelenta de plaja, apa marii s-a incalzit, iar tarifele la  cazare sunt inca rezonabile. Fie ca au ales plajele cu animatoare sau cele in care poti manca linistit un peste pe plita, toti cei de pe litoral au zambetul pe buze si vara-n buzunar.

Mamaia: animatoare, un vin roze de la gheata, nisip fierbinte, forme care te fac sa intorci privirea si un soare arzator. Intr-un cuvant, o zi de plaja perfecta. 

Turist:Vin, distractie, caldura, preturi relativ ok pentru inceputul de sezon, hotelul destul de accesibil.
Reporter: Unde v-ati cazat?
Turist: La un hotel de 4 stele.
Reporter: Si cat e o camera?
Turist: 300 de lei.
Turist: Per total cat cheltui intr-un weekend ?
Turist: 2-3 mii de lei de sambata pana duminica.

Acesti tineri au venit sambata din Bucuresti. Au planuri mari si un buget generos. "Litoralul pentru toti" s-a incheiat de mult.

Reporter: Cam cat cheltui intr-o zi la mare?
Turist: Sincer sa spun, vreo 5 milioane pe zi
Reporter: Si in club?
Turist: Vreo 800 de euro.

Unul dintre petrecareti recunoaste ca, desi este insotit de iubita, ramane cu ochii-n patru pentru ca isi cauta nevasta.

Turist: O caut pe mama copiilor mei, cel mai probabil viitoarea mea nevasta.
Reporter: Si ai gasit ceva pretendente?
Turist: Sunt cu iubita, taci din gura ca ma aude.
Reporter: Si ea este mama copiilor?
Turist: Nu-ti pot raspunde, ca nu m-am uitat la sfarsitul cartii, nu stiu raspunsul. Sunt deschis oricaror posibilitati.

De altfel, oriunde te uiti, posibilitatile sunt, intr-adevar, nenumarate. Si atrag atentia cu bronzul lor si tatuajele care vara aceasta sunt iar la moda. Atente la silueta, prefera platourile cu fructe si apa plata. 

In schimb, pe plajele dintre Mamaia si Navodari, muzica de relaxare ia locul celei de club. Iar cu o astfel de atmosfera, pestele si scoicile se imbina perfect. Aici vinul trebuie sa fie neaparat rece si demisec. 

Nu doar pe plaja a fost spectacol sambata in Mamaia, ci si pe principalul bulevard din statiune. Peste o mie de motociclisti veniti la un festival moto-rock au defilat pe strazi.

"Senzatia este de nedescris. Nu exista cuvinte care sa descrie aceasta senzatie, aceasta placere de a merge pe drum cu doua roti, e un stil de viata, simti ca zbori, simti adrenalina, simti fiorii libertatii, aripi ce te inalta”, a marturisit un motociclist.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 13°C
Constanta
Aer 13°C
Eforie
Aer 13°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies