Ultima fita printre adolescente, pe litoral. Cat costa o sedinta foto, facuta de profesionisti, la rasarit, pe malul marii

Data publicarii: Vineri 10 Iulie 2015, 18:38

Uitati de selfie cand ajungeti pe litoral! La moda sunt fotografiile facute de profesionisti la rasarit pe malul marii sau pe lac, atunci cand apune soarele

O sedinta in care sunt incluse machiajul, asistentul si fotograful porneste de la 100 de euro si poate ajunge chiar si la 500 de euro. Pe Cristiana si Madalina le-am intalnit la patru dimineata pe o plaja, in nordul statiunii Mamaia, alaturi de o intreaga echipa de fotografi si asistenti.

Ca niste adevarate vedete, fetele asculta cuminti sfaturile artistilor fotografi, inainte de startul sesiunii foto. Momentul principal este rasaritul. Cristiana recunoaste ca fotografiile profesioniste, realizate la rasarit sunt ultima moda printre adolescente. Parintii sunt cei care au platit pentru sedinta foto artistica, iar preturile sunt cuprinse intre 100 si 150 de euro.

Si pentru Madalina fotografiile la rasarit sunt extrem de importante pentru ea. In numai cateva minute dupa ce a postat pe Facebook una dintre fotografii a primit sute de likeuri si foarte multe comentarii.

“Lumea te apreciaza mai mult si primesti mai multe likeuri pe Facebook, ai amintiri frumoase si te vezi peste cativa ani, acolo si e frumos", spune Madalina.

Pentru fotografi, cererea pentru astfel de albume artistice a explodat in ultimele luni. “Sunt foarte multi turisti care vin si pentru ei marea inseamna mult si au zis ca vor o amintire. Superb cu un rasarit la mare. Toti le pun pe net, facebook, instagram, twitter, tot ce inseamna retea sociala e plin de asa ceva”, a spus Alex Musat, fotograf.

Sedintele au loc, de cele mai multe ori pe plaje salbatice sau in zona cluburilor cu pretentii din statiunea Mamaia.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 15°C
Constanta
Aer 15°C
Eforie
Aer 15°C
Costinesti
Aer 15°C
Neptun
Aer 15°C
Modifică setările cookies