Ultimul carnaval al sezonului estival Mamaia 2014 va fi grandios. Radu Mazare va fi faraonul Ramses, iar Cabral un preot egiptean

Data publicarii: Sambata 30 August 2014, 08:52

Au mai ramas cateva ore pana la marele carnaval din Mamaia, care inchide sezonul estival 2014. Asa ca vineri-noapte au avut loc ultimele repetitii inainte de evenimentul care se anunta grandios!

Radu Mazare - care va fi faraonul Ramses al doilea - sotiile sale, dansatoarele si figurantii au repetat fiecare moment in parte, pentru ca evenimentul sa iasa perfect.  Pentru ultima editie a carnavalului de la malul marii, fiecare detaliu a fost gandit cu mare atentie. Pentru ca tabloul sa para cat mai real, au fost aduse statuete egiptene autentice, rate salbatice impaiate si decoruri ca din vremea lui Ramses al doilea.

Radu Mazare, care va juca, bineinteles, rolul principal in acest spectacol grandios, si care s-a ocupat personal de fiecare aspect, recunoaste ca repetitiile l-au epuizat deja: "Nu stii ce ne-am chinuit. Am cedat nervos. Ca la unu a zis "acum tre sa facem momentul cu haremul si cu.." n-am mai putut! Dintr-o distractie am ajuns sa muncim de nu mai stim de noi. Dupa repetitii direct la somn!"
  
Cabral, care va fi marele preot, a venit si el la repetitii, ca sa se asigure ca isi va juca rolul perfect. Zeci de curiosi s-au strans in Piateta Cazinoului, ca sa isi faca o idee despre ce vor vedea sambata seara.

Turist: "Suntem de o saptamana la mare si abia asteptam sa vedem carnavalul, chiar ne dorim"
 
Carnavalul, care incheie sezonul estival din acest an, incepe sambata, 30 august 2014, la ora 21, cu defilarea carelor alegorice. Spectacolul va aduce pe scena si salbaticiuni de la circ - lei, serpi, camile si crocodili. Edilul de la malul marii nu vrea sa renunte, in ciuda protestelor unor organizatii de protectie a animalelor, care au sustinut ca stresul necuvantatoarele ar fi urias.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 14°C
Constanta
Aer 14°C
Eforie
Aer 12°C
Costinesti
Aer 14°C
Neptun
Aer 14°C
Modifică setările cookies