Ultimul weekend de vara pe litoral: vreme calda si preturi de pana la 50% mai mici. Cat costa o noapte de cazare in aceasta perioada

Data publicarii: Sambata 29 August 2015, 19:34

Fericiti sunt cei care si-au programat vacanta la mare in acesta perioada tarzie. Ultimul weekend de vara a adus la mare 35 de grade in termometre si o atmosfera de plin sezon estival. Daca luam in considerare si faptul ca preturile la cazare s-au micsorat cu 20-30 %, putem spune ca turistii aflati in statiuni au tras lozul castigator.

Forfota de pe plaja s-a vazut inca de dimineata cand cerul senin si marea calda au creat atmosfera perfecta! Acesti turisti spun ca au ales special aceasta perioada, pentru ca preturile sunt mai mici.

Turist:  "Uitandu-ne pe net ne-am dat seama ca merita si nu am gresit. Mai putin aglomerat fata de iulie. Stam 3 seri, am venit de vineri si plecam duminica seara."
Reporter: Cat costa o vacanta de 3 zile la sfarsit de august?
Turist: 3 persoane o mie de lei"


Reporter: “Cat v-a costat cazarea?
Turist: Nu foarte mult...in jur de 80 de lei pe noapte"


Toti cei care au ales sa vina la mare in aceasta perioada se declara norocosi. Nu se asteptau sa aiba o vreme asa de frumoasa.

Turista:  "E foarte frumos, nu cred ca vine toamna. Foarte buna apa, foarte bun soarele, apa e curata, linistita. Foarte multa lume, este destul de aglomerat"

Turista: "Norocosi, fata de luna trecuta si mult mai acceptabil pe plaja si peste tot. Vremea buna, apa calda, preturi acceptabile, neasteptat de bine pentru perioada asta, asa ca ne bucuram"

Pentru ca tarifele la cazare au scazut cu circa 30 % fata de perioada din plin sezon, turistii recunosc ca fac economii bune la bugetul de vacanta. 

Turist: "Anul trecut veneam mai devreme veneam la inceputul lui august, acum sunt mai reduse, stam 3 zile. De exemplu, anul trecut in august la acelasi hotel am platit 1400 si anul asta o mie. E bine macar ca e vreme buna, nu ca saptamana trecuta cand a fost frig si a plouat."

Si pe plaja preturile au mai intrat la apa. Tarifele la sezlonguri si umbrele au scazut chiar si la jumatate in unele locuri.

Turista: "Aici la Mamaia credeam ca costa mai mult dar e ok.
Reporter: Cat a costat sezlongul?
Turista: 15 lei"

Turist: "E foarte bine, parca e mai bine decat inainte decat pe caldurile alea, e alt aer. Au mai scazut preturile, nu mai sunt asa de mari ca inainte"

Turista: "Am avut noroc. 6 zile, 600 de lei.”


Meteorologii spun ca vremea va fi frumoasa si saptamana viitoare.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 14°C
Constanta
Aer 14°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 14°C
Neptun
Aer 14°C
Modifică setările cookies