Un renumit DJ, venit la Mamaia, a făcut pană pe Autostrada Soarelui: "A fost ciudat. Nu știu exact ce s-a întâmplat!”

Data publicarii: Sambata 27 Aprilie 2019, 08:04

Noaptea s-a transformat în zi la malul mării. Cluburile din Mamaia și-au deschis porțile pentru tinerii aflați în căutare de petreceri cu pretenții, iar oaspeți de onoare au fost DJ de renume.

În schimb, în Vama Veche a fost mai liniște. Acolo, turiștii au pornit în recunoaștere și au încercat să facă față frigului. 
 
Au fost așteptați de barmani cu băuturi speciale și cu promisiunea că vor urma zile în care se vor scrie povești frumoase.
 
Un club din Mamaia a devenit neîncăpător pentru tinerii dornici să se distreze, care au așteptat cu nerăbdare vacanța de Paște și 1 Mai.
 
Invitat special a fost renumitul DJ Tujamo, care a avut grijă ca atmosfera să fie de neuitat, iar petrecăreții - veniți din toate colțurile lumii, să nu se plictisească.
 
Tânăr: "Sunt pentru prima dată în Mamaia și iubesc acest loc. România este cea mai bună țară din lume."
 
Îndrăgostit de România se declara și Tujamo. Asta, deși la intrare pe Autostrada Soarelui i s-a stricat mașina - cel mai probabil din cauza gropilor: "A fost ciudat. Nu știu exact ce s-a întâmplat, dar este extraordinar, pentru că toată lumea m-a întrebat: „Pot să te ajut? O să te iau eu". Este România și o iubesc."
 
 
În Vama Veche atmosfera a fost alta. Acolo, nu muzica i-a încălzit pe turiști.
 
Barman: "Este vodkă combinată cu lichior de portocale, fresh proaspăt și un piure din fructul pasiunii.  Este de vară, fresh." 
 
La lăsarea întunericului, tinerii au pornit la pas prin stațiune, pentru a "descoperi" cluburile, deși nu au fost mai mult de 10 grade Celsius.
 
Petrecerile de la malul marii se vor ține lanț până săptămâna viitoare. 
 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 12°C
Constanta
Aer 12°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies