Unde au stat la plaja vedetele din Romania in aceasta vara

Data publicarii: Marti 22 Iulie 2014, 19:01

Dupa un an incarcat de proiecte si castiguri pe masura, vedetele din Romania se intrec in vacante exotice. Ca au ajuns pe indepartata insula Curacao, ori prin Grecia sau America, artistii au postat pe paginile lor de socializare imagini si filmulete din sejururile lor de 5 stele.

Arsenie Todiras isi petrece vacanta la malul Marii Caraibilor, pe insula Curacao. Considerat un sex-simbol de fanele trupei Ozone, Arsenie a vrut sa imparta clipele sale din concediu cu cei care il urmaresc pe internet.

Smiley e si el departe de casa. A ajuns la Los Angeles si s-a distrat facand parasailing. In momentele de relaxare, a admirat si a filmat peisajul de la balconul sau. Nu s-a desprins de muzica nici in vacanta, iar fanii au putut sa vada si o parte din apartamentul sau. 

In alta zona de 5 stele a fost si Laura Cosoi. Vedeta pro tv a imbinat utilul cu placutul la Ibiza, unde a filmat pentru MTV. Dincolo de filmari, Laura Cosoi a avut suficient timp si pentru plimbari. 
 
Tot la plaja a ajuns si Catrinel Menghia. Super modelul roman, stabilit in Italia, profita de fiecare weekend si merge la marginea Romei sa se relaxeze. Romanca adora soarele si marea. Gratie trupului sau perfect, e solicitata de marile branduri pentru reclame la costume de baie. 
 
Un corp de invidiat afiseaza si Cristina Rus. Fosta solista a trupei Blondie si-a petrecut vacanta in Grecia, pe insula Mykonos. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 22°C
Constanta
Aer 22°C
Eforie
Aer 21°C
Costinesti
Aer 21°C
Neptun
Aer 21°C
Modifică setările cookies