"Va pupam din vacanta!" Andra, David si Catalin Maruta, in cea mai simpatica fotografie

Data publicarii: Luni 04 August 2014, 19:08

Andra, David si Catalin Maruta se bucura zilele acestea de vacanta, insa nu-si uita nici prietenii virtuali, carora le transmit salutari pe retelele de socializare.

"Va pupam din vacanta!!!", a scris Andra in descrierea unei imagini din concediu, in care apare alaturi de sotul ei, Catalin Maruta, dar si de fiul lor, David. Potrivit revistei Story, familia Maruta are planuri mari vara aceasta: vacante in trei si, cu putin noroc, chiar si un bebe. "Ne dorim cel putin trei copii", au spus ei entuziasmati.

Intr-un alt interviu, Andra marturisea ca nu resimte oboseala si ca intotdeauna a reusit sa impace bine viata personala cu cea profesionala.

"In ultimii ani nu m-am simtit obosita. Cred ca la inceputuri mi-a fost mai greu, ma refer la anii adolescentei, cand am devenit mai cunoscuta. Atunci a fost cea mai grea perioada, avem si scoala, si turnee, si inregistrari, plus multe alte lucruri de pus la punct si trebuia sa fac fata. Am suportat drumuri lungi, in frig sau pe canicula, in trenuri neincalzite iarna si neaerisite vara. Imi faceam lectiile noaptea, cand veneam de la studio sau de la vreun concert, nu voiam sa se spuna ca nu ma pot imparti intre indatoriri si viata artistica. Asa ca mai tarziu, cand m-am casatorit si am devenit mamica, eram deja antrenata, chiar daca nimeni nu se poarte pregati suficient pentru venirea pe lume a unui copil. Sigur ca primele luni langa David au fost foarte pline, foarte dificile, era o schimbare uriasa. Dar m-am descurcat si am avut noroc, m-a ajutat toata familia, incepand cu Catalin, bineinteles", a afirmat jurata de la "Romanii au talent".

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 14°C
Constanta
Aer 14°C
Eforie
Aer 12°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies