Valurile periculoase, dupa o noapte furtunoasa, nu i-au speriat pe turistii indrazneti. Cum s-au distrat iubitorii de sporturi nautice

Data publicarii: Sambata 01 August 2015, 17:55

Pe litoral, dupa o noapte furtunoasa, marea a fost astazi cam agitata. Norocul iubitorilor de sporturi nautice care s-au intrecut in manuirea zmeelor deasupra valurilor. Pentru ceilalti turisti a fost arborat steagul galben, iar salvamarii i-au scos sistematic din apa pe cei indrazneti, dar lipsiti de experienta. Valurile erau periculoase si ii puteau inghiti in orice moment.

In nordul statiunii Mamaia valurile i-au incantat pe iubitorii de sporturi pe apa. Curajosii s-au intrecut in scheme pe placa, trasi de zmeu.


Pentru restul turistilor vantul si valurile mari n-au fost neaparat motiv de bucurie. Salvamarii au arborat steagul galben, care inseamna ca inotul este recomandat doar celor experimentati.

Barbat: "Este periculoasa mai ales pentru cineva care nu are experienta, noi am incercat sa ne limitam sa iesim, doar aici la margine, vad ca oamenii sunt destul de departe, mie imi este frica"

Reporter: Cat de periculoase sunt valurile si marea pe o vreme ca asta?
Barbat: Este periculos pentru cine este inconstient nu trebuie sa te aventurezi nu trebuie sa depasesti geamandurile

 



Tanar: "Nu este periculos pentru ca nu ma aventurez prea departe."

Tentatia a fost cu atat mai mare cu cat apa marii a fost extrem de calda din cauza schimbarii directiei curentilor marini in aceasta perioada.

Reporter: Apa cum este?
Barbat: Prea calda, 25 de grade.


Litoralul s-a racorit peste noapte, dimineata nu erau mai mult de 20 de grade Celsius, iar soarele a prins curaj abia dupa pranz. Duminica in schimb va fi o vreme perfecta pentru plaja.


 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 14°C
Constanta
Aer 14°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies