Vedetele Delfinariului din Constanța i-au încântat pe turiști cu un spectacol de acrobații pe muzică simfonică: "Este fascinant"

Data publicarii: Joi 02 August 2018, 09:24

Magie la delfinariul din Constanța, unde Ni-ni şi Chen-Chen, au oferit un spectacol pe muzica simfonică. Astfel spectatorii s-au bucurat de un show dublu: acrobaţiile delfinilor şi muzica orchestrei din Cluj.

Delfinariul din Constanța a fost plin ochi de spectatori care au ascultat concertul simfonic susţinut de studenţi din Cluj, completat de spectacolul desăvârşit al delfinilor.

Turistă: "Eu am mai fost la spectacole cu delfni, dar parcă pe muzica se mișcă şi mai frumos. Superb, superb, excepţional."

Turistă: "Este extraordinar nu numai relaxant, dar şi fascinant sporeşte suspansul, dar şi evenimentul în sine."

Cei mai încântaţi au fost cei mici,fascinaţi de acrobaţiile delfinilor.

Reporter: "Ce îţi place cel mai mult la delfini?"

Copil: "Vreau să rară sus şi îmi plac foarte mult." 

Reporter: "Ce fac delfinii?"

Copil: "Dansează."

O altfel de emoţie au trăit şi delfinii. 

Adrian Bâlba, director Complex Delfinariu Constantă: "Sunt mai atenţi se comportă puţin diferit cu siguranţă aud ceea ce facem cu siguranţă înţeleg doar parţial, dar ceva ceva înţeleg sunt animale care ne studiază aşa cum şi noi o facem."

Spectacolul orchestrei din Cluj face parte dintr-un program de promovare a Constanței şi litoralului românesc. Pe lângă evoluţia de la delfinariu, studenţii clujeni susţin concerte în aer liber în fiecare seară pe faleza Casinoului din Constanța.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 13°C
Constanta
Aer 13°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies