Vremea se anunta frumoasa pe litoral. Preturile la cazare, sezlonguri si umbrele de plaja au "intrat la apa" cu 20-30%

Data publicarii: Vineri 29 August 2014, 13:29

Ultimele zile de vara au adus la mare zeci de mii de turisti, mai ales ca de vineri a inceput si programul "Litoralul pentru toti". Preturile au intrat la apa si vremea se anunta frumoasa, chiar daca din punct de vedere calendaristic de luni vine toamna. Prin statiuni, peisajul este inca estival, cu 28 de grade Celsius in aer.

Turistii profita inca de zilele calduroase, mai ales ca si apa marii este destul de calda. Este perioada perfecta pentru vacanta, pentru ca acum este loc suficient pentru sezlonguri si cearsafuri, iar soarele bland iti permite sa stai o zi intreaga pe nisip.

Preturile la cazare, sezlonguri si umbrele de plaja au scazut cu 20-30%. Cazarea la un hotel de 3 stele din Mamaia costa acum aproximativ 140 de lei pe noapte, in loc de 220 cat era pana acum, iar la 4 stele puteti gasi camere si cu 300 de lei pe noapte. Un sezlong poate fi inchiriat o zi intreaga cu 10 lei, iar in ceea ce priveste mancarea, un pranz cu doua feluri costa la autoserviri intre 12 si 14 lei.

De vinerii a inceput si programul "Litoralul pentru toti". Sase nopti de cazare costa intre 159 de lei la hoteluri de o stea si ajung pana la 500 de lei la 4 stele.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 14°C
Constanta
Aer 14°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 14°C
Neptun
Aer 15°C
Modifică setările cookies