Vremea urata din ultimele zile a redus tarifele la mare. Cat costa 3 zile la 4 stele

Data publicarii: Vineri 11 Iulie 2014, 13:26

Suntem in plin sezon estival, iar hotelierii de pe litoralul nostru vor sa atraga si mai multi turisti, asa ca vin cu oferte de nerefuzat. Programul ispititor presupune sa platesti cinci nopti si sa stai sase sau sa achiti sase nopti - pentru o saptamana intreaga.

La doua stele, aceasta ultima varianta costa 500 de lei, iar la 4 stele, 940 de lei. Vestea buna este ca vremea se face tot mai frumoasa, la malul marii!

Pachetele turistice sunt valabile in toate statiunile de la malul marii. Hotelierii au inteles ca vremea urata din ultima perioada i-a cam facut pe turisti sa ocoleasca litoralul, asa ca vor sa ii atraga macar cu preturile mici.

In Mamaia, cazarea intr-un hotel de 3 stele costa 650 de lei pentru 6 nopti de cazare cu mic dejun inclus. Faceti o economie cam de 100 de lei pentru a 7 a noapte este gratuita.

La Eforie Nord, tot 6 nopti de cazare costa 370 de lei la 2 stele si 700 de lei la 4 stele. Iar daca vreti sa alegeti Costinestiul platiti intre 600 de lei la 2 stele si 1.200 de lei la 4 stele.

Vestile bune nu se opresc aici pentru ca in weekend se anunta o vreme excelenta de plaja, cu temperaturi de peste 28 de grade celsius. In plus, sambata la Mamaia continua carnavalul si caravana carelor alegorice, iar in cluburile de noapte se anunta petreceri incendiare.
 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 13°C
Constanta
Aer 13°C
Eforie
Aer 13°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies