Zi perfecta de vacanta pe malul marii. Oamenii s-au inghesuit sa vada repetitiile pentru Ziua Marinei

Data publicarii: Duminica 14 August 2016, 18:11

Vantul s-a domolit iar norii au disparut spre bucuria celor peste 130 de mii de turisti care isi petrec minivacanta de Sfanta Maria pe litoral.

Multi turisti nu au avut rabdare pana luni, cand va fi spectacolul de Ziua Marinei, si s-au dus de duminica pe faleza Cazinoului sa asiste la antrenamente. Faleza Cazinoului din Constanta a fost plina de turisti care au vizitat expozitia de tehnica de lupta si au urmarit cu atentie manevrele navelor din larg. Copiii abia asteapta sa vada spectacolul de Sfanta Maria. 

 

Iar atatea nave pe mare reprezinta ocazia perfecta si pentru un selfie de grup. 

 

La doar cativa pasi de faleza, in portul turistic Tomis, aceeasi agitatie. Cei cu dare de mana si-au scos la plimbare yahturile, in timp ce restul s-au multumit cu o scurta plimbare pe mare la 10 lei biletul.

 

Ne mutam mai in nord, in statiunea Mamaia, unde plajele au fost pline. Turistii s-au bucurat de soare si de mare, dupa recentele ploi. Multi isi vor continua sedintele de bronz si maine, cand sunt liberi de sarbatoarea Sfintei Marii. Iar cei care nu stau la plaja, asteapta cu nerabdare spectacolul de ziua Marinei. 

 

Organizatorii se asteapta ca 10.000 de turisti sa asiste de pe faleza la spectacolul organizat pentru Ziua Marinei. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 11°C
Constanta
Aer 11°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 11°C
Neptun
Aer 11°C
Modifică setările cookies