Zilele din săptămână când prețurile pe litoral scad cu 25%. ”Clienţii pot găsi tarife mai bune ”

Data publicarii: Marti 17 Iulie 2018, 18:39

Cei care vor să se bucure de lini ştite, fără să plătească o avere sunt aşteptaţi pe litoral în timpul săptămânii. Preţurile coboară cu până la 25% la cazare, inclusiv în cazul hotelurilor de lux. În plus, o să cheltuiţi mai puţin la restaurantori pentru şezlonguri şi baldachine. Nu vă aşteptaţi însă, să vă distraţi, ca în weekend.

De luni până joi, în nordul staţiunii Mamaia, cele mai mari reduceri sunt la hotelurile de 4 şi 5 stele, dar şi la apartamentele de vacanţă.

Răzvan Dobre, manager hotel: "Există oferte speciale pentru timpul săptămânii, când clienţii pot găsi un preţ mai bun pentru mai multe nopţi de cazare şi de ce nu mai multă linişte şi relaxare."

Şi tarifele practicate de restaurante sunt diferite iar acesta nu este singurul avantaj.

Dănuț Andone, manager terasă: "Nu mai este atât de aglomerat, nu se mai sta atât de mult la coadă pentru că de obicei în weekend este foarte full, mâncarea vine mai repede, servirea mai rapidă."

Turistă: "Am stat şi în weekend deci pot să fac şi o comparaţie. Vineri era relativ puţină lume, agreabil, sâmbăta puhoi, duminică relativ multă lume şi astăzi începe să fie foarte calm."

Turistă: "Preţurile sunt mult mai avantajoase în cursul săptămânii şi mult mai liber, totul este altfel în cursul săptămânii decât în weekend."

Turist: "Mai linişte în timpul săptămânii, în weekend aglomerat, nebunie, gălăgie."

Interesant este că străinii sunt mult mai încântaţi că românii să meargă la mare în timpul săptămânii.

Turist: "În cursul săptămânii...este mult mai linişte ..în weekend este prea mult zgomot, nu poţi să dormi."

Turistă: "Îmi place şi în weekend uneori pentru petrecere, dar aici în Mamaia este prea mult.” 

George, manager terasă: "În weekend un şezlong se ridică la 40 de lei, un baldachin la 80 de lei, iar în timpul săptămânii sunt la jumătate, încercam să atragem turiştii pe perioadele mai slabe ale săptămânii şi nu doar în weekend."

Potrivit estimărilor în acest moment sunt aproape 100.000 de turişti pe litoralul românesc. În week-end, însă sunt aşteptaţi încă 100.000.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 12°C
Constanta
Aer 12°C
Eforie
Aer 13°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 14°C
Modifică setările cookies