Orange Romania a extins acoperirea retelei 4G in toate statiunile litoralului

Data publicarii: Vineri 06 Iunie 2014, 16:25

Orange Romania a extins acoperirea retelei de telecomunicatii 4G in toate statiunile de pe litoral, din Navodari pana in Vama Veche, a anuntat vineri operatorul de telefonie mobila.

"Investitia Orange intr-o retea performanta 4G in aceasta zona vine in contextul unor cresteri semnificative ale consumului de internet mobil. Turistii care merg la mare isi folosesc din ce in ce mai mult telefonul mobil pentru a incarca fotografii si a verifica noutatile pe retelele sociale, pentru a accesa diferite aplicatii dedicate timpului liber, pentru a urmari videoclipuri si a se informa. Anul trecut, consumul de internet mobil in reteaua Orange a crescut aici cu 70% in varful de sezon fata de aceeasi perioada a lui 2012", se arata intr-un comunicat al Orange Romania remis MEDIAFAX.

Clientii Orange care aleg serviciile de internet la viteze 4G pot atinge viteze medii reale de download de 60-80 Mbps, in functie de abonamentul sau optiunea aleasa.

Orange Romania a lansat primele servicii de acces la internet prin reteaua 4G in decembrie 2012, disponibile intr-o prima fazã in zona centrala si de nord a Capitalei, in statiunile de pe Valea Prahovei si zona Bran-Moieciu, pecum si in Poiana Brasov.

Zece luni mai tarziu, in octombrie 2013, operatorul a extins aria de acoperire a retelei 4G la nivelul intregii Capitale.

La inceputul lunii aprilie, operatorul de telefonie mobila a anuntat ca a extins reteaua 4G in 90 de orase, reprezentand peste 45% din populatia tarii.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 14°C
Constanta
Aer 14°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 14°C
Neptun
Aer 15°C
Modifică setările cookies