Pachete all inclusive in Mamaia. Cum incearca hotelurile din Romania sa copieze modelul de succes din Bulgaria sau Turcia

Data publicarii: Joi 02 Iulie 2015, 18:18

Cine texane, grecesti, romanesti, cursuri de dans, zumba, aerobic si muzica live. Dupa retetele care au prins cu succes la romanii care au calatorit in Bulgaria, Grecia, sau Turcia, si hotelierii de pe litoral nostru au inteles intr-un final ca divertismentul vinde.

Drept urmare, organizeaza pentru oaspeti seri tematice si ii tin astfel ocupati pe turisti pe toata perioada sejurului.

La un hotel de 4 stele din statiunea Mamaia, la ora opt seara, toata lumea a fost invitata la o cina tematica texana cu hamburgeri, cheesburgeri si salate traditionale americane cu mult porumb compt. Dansatorii ii invata
pe turisti pasii specifici de country.

Turisti: "Ne distram, ca suntem in concediu, ne simtim foarte bine."
 
Hotelierii au inteles ca nu toata lumea vrea in cluburi. Asa ca au gasit solutii in propria curte: mancare buna, conditii  onorabile de cazare si programe cat mai variate, de dimineata pana noaptea tarziu: aqua-gym, cursuri de zumba si aerobic, stand-up comedy, dans sau concerte live.

La un alt hotel de trei stele, turistii se distreaza pe ritmuri traditionale romanesti. Hora se incinge chiar langa piscina.

Turista: "Sunt pe litoralul romanesc si vad asemenea moment, la all inclusive, se poate, si asta e foarte bine. Eu am fost in Egipt si la fel se intampla, erau tineri care seara de seara aveau programe de genul acesta."

Gheorghe Guci, proprietar hotel all inclusive: "Divertismentul este de baza. In fiecare zi pana seara la 11 ii tinem ocupati in interiorul hotelului si le oferim divertisment ceea ce e foarte important."

Turist: "Se copiaza partea de Ultra All Inclusive, pana acum e ok. Cu pasi marunti, dar e bine. Sunt multe lucruri care mai trebuiesc puse la punct, dar eu zic ca e ok si la noi in tara."

In sudul litoralului atmosfera este, deocamdata, mai linistita. Turistii de acolo au parte seara doar de muzica live.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 9°C
Constanta
Aer 9°C
Eforie
Aer 11°C
Costinesti
Aer 9°C
Neptun
Aer 9°C
Modifică setările cookies