Anda Adam, sexy si rea la plaja. Detaliul neasteptat care a atras atentia tuturor

Data publicarii: Vineri 15 August 2014, 17:03

Anda Adam stie sigur secretul bronzului perfect: reteta pentru un ten cat mai ciocolatiu presupune sesiuni succesive de masaj cu ulei de corp. Si, pe cat posibil, cu cel mai mic factor de protectie. Anda si-a expus fizicul sexy la Mamaia, unde a venit insotita de mama ei stabilita de multi ani in Statele Unite si de niste prieteni. 

Sexy si cam rea a fost Anda cat a facut plaja. Trei tineri de culoare, asezati la cateva sezlonguri departare, au studiat-o intens si nu au scapat-o din ochi. Anda Adam nu le-a acordat atentie si i-a tratat mai mult cu spatele.

Solista a vrut sa nu fie recunoscuta, asa ca a purtat in permanenta ochelari de soare si o sapca neagra, cu chipiu mare, care sa o fereasca de privirile celor din jur. S-a ridicat de pe sezlong doar pentru cateva minute, in rest a stat toata ziua tolanita la soare. Anda stie, insa, ca bronzul trebuie sa fie nu doar intens, ci si uniform, asa ca s-a tot mutat dupa soare si la un moment dat si-a ridicat bratele, ca sa-si bronzeze si axilele.

Anda a fost intr-o continua pauza pe sezlong, pana cand,  la un moment dat, a impresionat-o o piesa hip-hop difuzata la o terasa de pe plaja.

A dansat cu mainile in aer si, imediat cum piesa s-a incheiat, a cautat-o pe internet, folosindu-si in acest scop telefonul. Cand a gasit-o, a continuat sa o asculte in casti. Tinerii de culoare care o admirau au plecat rand pe rand, dar Anda Adam a ramas la plaja alaturi de mama ei si de prieteni. Nu a avut aere de vedeta si a demonstrat ca nu vrea sa epateze la plaja. Atitudinea relaxata e in totala opozitie cu lookul afisat in cel mai nou videoclip, al carui mesaj e clar adresat barbatilor.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 18°C
Constanta
Aer 18°C
Eforie
Aer 17°C
Costinesti
Aer 20°C
Neptun
Aer 20°C
Modifică setările cookies