Andreea Antonescu, libera si sexy la mare. Si-a etalat silueta care nu a fost afectata de sarcina

Data publicarii: Miercuri 06 August 2014, 17:56

Parinti ambitiosi, doua fete talentate si melodii ritmate: aceasta a fost reteta celui mai mare succes din muzica romaneasca. In 1998, lua nastere trupa Andre. Andreea Balan si Andreea Antonescu, doua tinere de 16 si 14 ani, isi pusesera in gand sa dea peste cap topurile.

Primul album semnat Andre, "La intalnire", i-a cucerit pe adolescentii vremii, chiar daca nu a avut nici macar un videoclip.  Au urmat "Noapte de Vis" si primul hit, "Libera la mare", care le-a si adus fetelor trofeul Festivalului de la Mamaia.

Multe trupe au incercat sa le copieze muzica sau stilul vestimentar, insa fara succes. Andre era un succes national.

Desi piesele lor promovau o atitudine rebela si vorbeau despre conflictul dintre generatii, in spatele lor era tatal uneia dintre ele, Sandel Balan. Fanilor nu le pasa, insa: "Lasa-ma, papa, la mare", de pe cel de-al treilea album, a urcat direct in varful topurilor.

In 2002, fetele au primit patru discuri de platina si unul de aur pentru 1 milion de albume vandute si au devenit cea mai de succes trupa romaneasca din istorie. Un succes in spatele caruia statea o munca titanica, dar si o prietenie sincera.

"Voi fi alaturi de ea indiferent de trupa Andre, vreau sa ma considere in continuare surioara ei mai mare, vreau sa aiba incredere in continuare in mine, sa tina cont de sfaturile mele si cat mai multa minte", spunea Andreea Antonescu.

Nu a trecut mult timp si intre cele doua membre ale trupei Andre a aparut zazania. S-au despartit, apoi s-au impacat, iar in 2001 au scos un nou album, "O noapte si-o zi", mizand de data aceasta pe o schimbare de imagine.

"Am renuntat la codite. Evenimentul a fost mediatizat. Dupa cum se vede, am ajuns la culoarea mea naturala. Am renuntat si la unghii, ma gandeam ca atat timp cat esti natural e mult mai bine", marturisea Andreea Antonescu.

Dar visul frumos nu a mai durat decat un an. In 2002, trupa s-a destramat definitiv, in lacrimile fanilor, iar fetele au urmat cariere solo. Andre nu s-a mai reunit niciodata, insa Andreea Balan si Andreea Antonescu s-au impacat in afara scenei. Muzica le-a despartit, insa viata personala le-a reunit: Andreea Balan este acum nasa fetitei Andreei Antonescu.

 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 12°C
Constanta
Aer 12°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 12°C
Neptun
Aer 12°C
Modifică setările cookies