Babysitting pe litoral. Cat ii costa pe parinti serviciul prin care se pot relaxa, la mare, fara grija copiilor

Data publicarii: Duminica 12 Iulie 2015, 18:03

Cazare, masa, plus bona pentru copii, hotelurile de pe litoral se intrec in oferte pentru parintii care vor sa se relaxeze singuri, in concediu. 

Isi pot lasa copiii in siguranta la cluburile de joaca sau atelierele de pictura, unde sunt supravegheati de personal experimentat. Daca aceste servicii sunt gratuite, parintii pot obtine, contra cost, si o bona, care sa aiba grija doar de copilul lor.

Pe Calin l-am gasit pe plaja, jucandu-se linistit cu bona pusa la dispozitia parintilor de un hotel de cinci stele din Mamaia. Parintii platesc pentru acest serviciu intre 20 si 30 de euro pe ora, in functie de cat timp au nevoie de bona.

Reprezentant hotel: "Serviciul de babysitting este oferit la cerere. Acest serviciu este facut cu personal calificat, cu o rezervare in prealabil, prin cererea de rezervare, cat si la fata locului."

In cele mai multe cazuri, hotelurile apeleaza la gradinite private care le furnizeaza bone din randul educatoarelor.

Alte hoteluri au amenajat locuri de joaca, unde copiii pot fi lasati de parinti pentru cateva ore, sub supravegherea personalului calificat. Pentru acest serviciu, turistii nu platesc niciun leu in plus.

La un alt hotel, de patru stele, un clovn le ofera parintilor un pranz linistit. In timp ce adultii mananca, cei mici se pot juca intr-un loc special amenajat pentru ei, in restaurant, supravegheati fiind de un tanar actor. Totul este gratuit.

Copiii se mai pot bucura, in vacanta, de petreceri tematice, ateliere de pictura sau concursuri la piscina.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 14°C
Constanta
Aer 14°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies