Cât arată o notă de plată într-un club din Mamaia, după o singură noapte

Data publicarii: Duminica 29 Aprilie 2018, 07:31

Petrecerea pare fără sfârșit la malul mării! Iar în Mamaia, cluburile au părut din nou neîncăpătoare!

Cei peste 10.000 de tineri cărora proprietarii localurilor le-au întins covorul roșu, în nordul stațiunii, n-au rămas însă doar într-un singur loc. Au mers cu... colindul.

Adică au cutreierat cluburile cât a fost noaptea de lungă, ca să "guste" din atmosfera fiecărui club.

Cu zâmbetul pe buze și mișcările atent alese, tinerele au fost la înălțime - au dansat pe mese, iar partenerii le-au ținut isonul!

Tânăr: "Am venit exact din Israel. Am fost în mai multe țări, dar numai în Mamaia sunt cele mai frumoase cluburi, sunt cele mai frumoase fete.''

Și nu prea pot fi contraziși...

Iar notele de plata nu au fost deloc... simbolice.

Reporter: Cât ai cheltuit aseară?
Tânăr: 3.000 de lei.
Reporter: Și în seara asta?
Tânăr: 5.000 de lei.
Reporter: Pe ce?
Tânăr: Pe mese.

Iar după 24 de ore de distracție, un cuplu era fix în același loc.

''Este cea mai frumoasă țară din lume, viața de noapte este minunată, cred că se transformă în noua Ibiza, mult mai fresh."

Din petrecere în petrecere și din club în club, zeci de tineri au transmis live pe Facebook și Instagram distracția din Mamaia, astfel că vestea se duce din nou și peste mări și țări.

Petrecerea continuă și la festivalul de muzică electronică Sunwaves, unde au ajuns peste 10.000 de oameni, care au dansat pe ritmurile celor mai așteptați DJ: Ricardo Villa Lobos și Marco Carola, cel care anul trecut a stabilit un record - a mixat fără pauză timp de 24 de ore!

Iar în Mamaia, a fost strălucire nu doar la petrecerile din club. Au fost artificii și în frapierele cu șampanie, dar și pe cer.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 16°C
Constanta
Aer 16°C
Eforie
Aer 13°C
Costinesti
Aer 16°C
Neptun
Aer 16°C