Ce s-a găsit pe plaja Modern din Constanța, după festivalul Neversea. Totul a ajuns la poliţie

Data publicarii: Marti 09 Iulie 2019, 22:57

Zeci de acte de identitate, carduri şi permise de conducere au fost pierdute la Neversea, iar acum poliţiştii îi aşteaptă pe proprietari ca să li le returneze.

Pe parcursul celor patru zile ale festivalului muzical NEVERSEA pe Plaja Modern, din Constanţa, au fost găsite 57 de documente de identitate personală sau ale unor autovehicule pierdute de spectatori, precum şi bunuri materiale luate în păstrare de poliţişti, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ). 

Potrivit sursei citate, pe parcursul celor patru zile de festival, poliţiştii au recuperat documente de identitate, carduri bancare, telefoane mobile, chei şi alte bunuri care au fost depuse la sediul Secţiei 3 Poliţie Constanţa, pentru a fi recuperate. 

''Este vorba, în total, de 57 de documente de identitate (28 de carduri bancare, 27 de cărţi de identitate, patru permise de conducere, un certificat de înmatriculare, două gablonţuri, obiecte vestimentare, trei perechi de ochelari, un portofel, două telefoane şi 24 de perechi de chei'', se precizează în comunicatul IPJ. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 15°C
Constanta
Aer 15°C
Eforie
Aer 18°C
Costinesti
Aer 15°C
Neptun
Aer 15°C