Colțul de liniște cu apă curată și nisip fin, pe litoralul românesc. Nu există cazări și nici localuri

Data publicarii: Joi 20 Iunie 2019, 18:56

Pe litoralul nostru, pentru că plajele sălbatice s-au aglomerat în ultimii ani, cei care au căutat intimitate au descoperit noi locuri lângă mare, doar pentru ei. Un asemenea colț secret, cu liniște, apă curată și nisip fin, se află între Năvodari și Corbu. 

Pe un drum de pământ şi nisip, conduşi de mirosul sărat de mare, ajungem pe plaja dintre Năvodari şi Corbu. Puţini ştiu de acest loc. Spaţiul este generos, iar marea, liniştită şi lipsită de curenţi puternici.

Practicanţii de sporturi nautice au amenajat un bar cu cherhana.

Ioana Cârtog, administrator plajă: „Este o zonă mai naturală, de aceea am mers şi noi pe materiale natural, cu stuf cu lemn, oamenii să se bucure practic de natură. O atmosferă liniştită, natura, marea este curată, un golf frumos.”

În zona nu veţi găsi cazare, dar puteţi înnopta în apropiere, la Năvodari sau Corbu. 

Stelian, administrator complex turistic: „Oferim în primul rând ceea ce Vama Veche oferea altădată. Oferim acea plăcere nebună de a veni într-o zonă mai puţin ocupată de blocuri, contrucții blocuri, mai puţin ocupată de şosele betonate. Te întoarce puţin către tradiţii, vechiul ăla de acasă care plăcea, mămăliga la ceaun, plitele care sfârâie cu pește." 

Preţurile pentru cazare sunt cuprinse între 120 şi 150 de lei pe noapte fără mic dejun. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 14°C
Constanta
Aer 14°C
Eforie
Aer 12°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 14°C
Modifică setările cookies