Costinesti, statiunea unde o bere e 5 lei iar cazarea ajunge si la 60 de lei pe noapte. Care sunt dezavantajele

Data publicarii: Sambata 02 Iulie 2016, 18:30

Anul acesta, Costinestiul este cea mai potrivita statiune de pe litoralul nostru, pentru tinerii cu un buget redus. O saptamana de vacanta costa doar 500 de lei pentru doua persoane: cazarea, masa si distractia sunt incluse. 

Ca sa supravietuiasca, proprietarii hotelurilor si teraselor au redus drastic preturile. Pe vremuri statiunea distractiei si a discotecilor, Costinestiul e astazi locul de vacanta al tinerilor cu bani de buzunar mai putini. La fel ca renumita epava, plaja de la obelisc arata ca atunci cand eram copii. Schimbate sunt insa localurile. Proprietarii n-au investit in renovari si ii atrag pe turisti doar cu preturi extra-mici. 

 

Multi tineri spun ca e optiunea perfecta, tocmai datorita preturilor. De pilda,Vlad n-a reusit sa stranga prea multi bani pentru vacanta. In Costinesti insa 500 de lei ii ajung pentru un sejur. Cazarea in camera dubla il costa 60 de lei pe noapte, o bere e 5 lei iar o masa la autoservire nu depaseste 18 lei. 

 

La Ahmed o shaorma are aproape jumatate de kilogram de carne si costa doar 15 lei. “Eu sunt aici de 16 ani ma cunoaste toata lumea. calitate asta e, nu dai numai legume, incepe cu carne si se termina cu carne, uite, calitate, bai, calitate!", spune Ahmed

 

Si plimbarile pe mare au alte preturi decat in restul statiunilor. Plimbarea pana la epava costa 5 lei pentru copii si 10lei pentru adulti la grupuri le facem si reducere. In perioada de varf a sezonului, preturile in Costinesti vor creste cu cel mult 20 %, spun hotelierii. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 11°C
Constanta
Aer 11°C
Eforie
Aer 13°C
Costinesti
Aer 11°C
Neptun
Aer 12°C
Modifică setările cookies