Cozi uriaşe pe Autostrada Soarelui, spre Litoral. Ce s-a întâmplat din cauza căldurii

Data publicarii: Vineri 19 Iulie 2019, 09:54

Şoferii care au plecat spre Litoral în acest week-end se plâng că deja s-au format cozi kilometrice.

Coloana începe la kilometrul 12 pe sensul de mers spre Litoral. Cauza sunt reparaţiile care au loc în zona kilometrului 13, unde dalele de beton s-ar fi ridicat din nou. 

Lucările au început luna trecută, dar şoseaua de mare viteză este acum doar cârpită, pentru că lucrări serioase de reparaţii pot fi făcute abia după 15 septembrie, la terminarea sezonului estival. Din cauza căldurii, dalele de beton de pe primii 36 de kilometri au început să se dilate.

Ulterior, CNAIR a transmis urmatorul comunicat:

"A fost reluata circulatia pe ambele benzi ale Autostrazii Soarelui, pe sensul de mers Bucuresti- Constanta!

Echipele DRDP Bucuresti au intervenit astazi de urgenta pe sensul de mers Bucuresti - Constanta al Autostrazii Soarelui la km 14+300, pentru remedierea unei denivelari a structurii rutiere.

 

Lucrarile s-au incheiat, iar restrictiile  au fost ridicate.

 

Precizam ca portiunea cuprinsa intre km 12 +000 si km 36+000 a Autostrazii Soarelui (A2) este construita din placi de beton, care, pe timp de vara,  pot suferi modificari din cauza caldurii. Din acest motiv pe sectorul in fauza a fost imstituita o restrictie de viteza de 80 km/h.

 

Va asiguram ca echipele CNAIR  monitorizeaza permanent acest sector de autostrada si intervin de urgenta ori de cate ori situatia o impune."

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 11°C
Constanta
Aer 11°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 11°C
Neptun
Aer 11°C
Modifică setările cookies