”Sunt încă în picioare dimineaţa pe răcoare”.  Reacții la pozele publicate din Vamă pe Instagram

Data publicarii: Vineri 03 Mai 2019, 17:55

Cea mai bună promovare a Mării Negre o fac şi anul acesta oamenii. Instagram-ul şi Facebook-ul s-au umplut de fotografii şi de filme cu poze de la răsărit, la apus, din club ori de pe nisip.

Şi toate arată spectaculos. Pentru că, nu-i aşa, degeaba ai fost acolo în aceste zile, dacă nu le-ai dovedit asta şi prietenilor virtuali. Comentariile ''acide'' n-au întârziat să apară, la fel şi zecile de mii de like-uri. 

Au fost cu zecile de mii la mare şi a plouat cu zâmbete, artificii şi cocktailuri. Nimic n-a rămas nepublicat pe internet. Iar de asta nu s-au ocupat doar ...adolescenţii. 

Lângă mare, pe mare, desculţi sau cu picioarele în aer şi capul în nisip, din stânga ori din dreapta, singuri sau cu prietenii aproape, autorii au strâns zeci, sute, mii şi zeci de mii de like-uri pe Instragam şi Facebook. 

De pildă, în ultima zi de vacanţă când erau mult mai puţini turişti, în numai 24 de ore, peste 1000 de oameni au postat o poză din Vamă folosind şi localizarea Vama Veche, Constanța, România - fiind doar una dintre opţiuni. 

Răsăritul prins în paşi de dans şi apusul aplaudat în jurul focurilor de tabără şi artificiile au fost fără doar şi poate cele mai fotografiate. 

Tânăr: "Ceva superb...marea. Aşa ceva nu am mai văzut nicioadata."

Şi Cristina s-a folosit de un colţ de Vamă pentru a surprinde cel mai bine starea. Ea cu marea în fundal şi nisipul auriu, alături de descrierea: ''vrei soare, soare îţi dau. sau pielea ţi-e rudă cu lună?'' i-au adus peste 2.000 de like-uri. 

Şi roabele cu şampanie sau ţinutele extravagante au avut succes. 

Un tânăr a ajutat cerul şi marea cu efecte să capete nuanţe excepţionale. De alături n-a lipsit nici hashtagul #1stofmay. Evident a reuşit să atragă toată ''simpatia'' privitorilor virtuali: ''vezi să nu orbeşti de la soare'' i-au comentat aceştia.

''Sunt încă în picioare dimineaţa pe răcoare'', '' Clătite la pachet'', Da, mamă, stai liniştită! Ţi-am promis că dacă vin în Vamă, nu mă ating de apă'' , ''Fetelor îi căutăm iubită. Rugăm seriozitate", sunt promisiuni sau simple afirmaţii pentru a descrie perfect pozele postate pe net. 

Iar comentariile celor care nu au ajuns la mare au fost de multe ori din categoria ''răutăcioase''.

O tânără care pare pe picior de plecare pentru că ''nu avea marea gin'' a stârnit comentarii diverse: ''nu mai ai bani pe card, calmează-te'' sau ''am văzut o ambulanţă şi mi s-a făcut dor de tine''. Acest zâmbet fermecător a fost răsplătit cu o afirmaţie...acidă: ''ai reuşit să strici şi poza asta.'' 

#splendoareinnisip #unumaimisto #unumaifrumoscaaltu #noptialbeinvama #stare, #răsărit #mamindragostit  #amajunsacasa #pebogatie, au fost doar câteva dintre sutele de hashtaguri folosite de turiştii din Mamaia sau Vama Veche. Iar pentru a fi siguri că sunt văzuţi şi că strâng câteva mii bune de like-uri, unii şi-au adăugat şi hastagul #mamaia, deşi erau în plină Vamă. 

Iar dacă vorbim despre astfel de story-uri, adică filmuleţe care rămân postate 24 de ore pe reţele de socializare, au fost cu sutele de mii în cele 6 nopţi şi 7 zile de petrecere. Acum ne-am întors la muncă, dar ne putem amăgi că vacanţa de vară e aproape. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 9°C
Constanta
Aer 9°C
Eforie
Aer 11°C
Costinesti
Aer 10°C
Neptun
Aer 10°C
Modifică setările cookies