Românii care s-au îmbogățit în weekend pe litoral. ”Până acum abia ne-am târât”

Data publicarii: Sambata 10 August 2019, 18:56

La malul mării, zeci de mii de oameni goniți de caniculă au sosit în valuri pentru soare, baie și relaxare. Plajele sunt pline, la fel și hotelurile, și pensiunile, pentru că toate drumurile duc în august pe litoral. 

Staţiunea Mamaia era plină la amiază de turişti fericiţi. Încântaţi sunt şi cei care au afaceri pe litoral şi aşteptau luna august când mulţi angajaţi îşi iau concediu. 

Paul Marin - administrator plajă: ”Acest weekend îl aştept de la începutul verii. Suntem pe 10 august şi abia acum pot să spun "am dat toate şezlongurile." În sfârşit! Un weekend ca astă, pot să spun că sunt bule de oxigen! Până acum abia ne-am târât”.

Sebastian Puznava: ”Weekendul acesta este plin litoralul românesc, avem un grad de ocupare de 100% ca de altfel de la începutul lunii august şi va fi aşa până la sfârşitul lui august”. 

Tânăr: ”E foarte bine, e ok, lume multă, căldură, apă caldă. E numai bine pentru baie acuma”.

Reporter:Cum te simţi la mare? 

Turistă: Foarte bine. Îmi place tare mult! 

Foarte aglomerată a fost şi dana militară a Portului Constanța. Vizitatorii au putut urca la bordul singurei nave-scoala pe care o are marina militare, bricul Mircea. Pe muzica fanfarei, vizitatorii au fost invitaţi la vals ori la horă. 

Bricul Mircea împlinește anul acesta 80 de ani, iar pe 15 august va participa la ceremoniile dedicate Zilei Marinei. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 11°C
Constanta
Aer 11°C
Eforie
Aer 11°C
Costinesti
Aer 11°C
Neptun
Aer 10°C
Modifică setările cookies