Dana Rogoz, o mamica sexy in costum de baie. De ce nimeni nu si-a putut dezlipi privirea din decolteul ei

Data publicarii: Duminica 20 Iulie 2014, 11:19

Dana Rogoz arata senzational, desi au trecut doar cateva luni de cand a nascut. Actrita a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine in care apare in costum de baie, iar admiratorii ei au remarcat imediat ca sarcina nu a lasat nicio urma inestetica pe corpul sau.

Dana Rogoz spune ca se simte norocoasa, deoarece a revenit rapid la silueta de dinainte de sarcina, fara prea multe eforturi. "Am luat 9 kg in timpul sarcinii, iar acum am 2,5 kg in plus fata de cand am ramas si scad de la o zi la alta natural. Dar nu m-am infometat o secunda. Dimpotriva, am fost atenta sa nu cumva sa sar vreo masa, cum se mai intampla din cauza programului inainte de a ramane insarcinata. Am mancat tot ce am vrut si cand am vrut, eliminand alimentele interzise in sarcina. Si cat mai variat, carne, legume, fructe, din toate. In rest nu am stat atenta sa numar caloriile  Iar acum mananc in continuare super bine pentru ca alaptez in primul rand", le-a spus ea prietenilor virtuali.

In urma cu cateva saptamani, vedeta a postat pe blogul personal cateva fotografii cu ea imbracata intr-o tinuta sexy, care ii pune in valoare silueta delicata si feminina: "Clasicul top cropuit, super in tendinte sezonul acesta, doar ca intr-o abordare diferita. De cele mai multe ori am purtat astfel de bluze scurte cu pantaloni sau fuste cu talie inalta. Si imi place efectul creat si atunci, mai ales cand se vede o mica parte din abdomenul dezgolit. Dar nu pot spune ca nu imi place si aceasta varianta, cand zonele de piele se descopera in spatele unei salopete de blugi masculine", scria Dana pe blogul ei.

Dana Rogoz a nascut pe 1 martie, prin cezariana, un baietel care poarta numele de Vlad Luca Dragomir.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 11°C
Constanta
Aer 11°C
Eforie
Aer 12°C
Costinesti
Aer 12°C
Neptun
Aer 12°C
Modifică setările cookies