De ce a ars clubul din Mamaia. Proprietarii, amendaţi de 2 ori pentru că nu aveau autorizaţie de securitate la incendiu

Data publicarii: Marti 13 August 2019, 09:35

Incendiu devastator în noaptea de luni spre marţi la clubul Bamboo din Mamaia.

Potrivit primelor informaţii, cauza probabilă a incendiului care a distrus clubul Bamboo din Mamaia este un aragaz lăsat nesupravegheat. În 2017 şi în 2018, autorităţile i-au amendat pe proprietarii clubului pentru că nu aveau autorizaţie de securitate la incendiu.

FOTO: Claboo Media

Flăcările distrugătoare s-au dezlănţuit puţin după miezul nopţii. În acele clipe, în clubul care era închis se aflau doar câţiva angajaţi. În doar 20 de minute, flăcările au înghiţit întreaga construcţie.

Alarma de incendiu a fost dată imediat după ora 1,00, prin numărul de urgenţă 112, de către un martor, iar la faţa locului au fost mobilizate iniţial şapte maşini de luptă cu apă şi spumă şi o autoscară, focul manifestându-se deosebit de violent. 

"Au fost organizate imediat echipe de căutare, de către pompierii militari, şi s-a constatat că nu sunt victime, unitatea de alimentaţie publică fiind fără activitate comercială, în ultima perioadă", a precizat Anamaria Stoica. 

Incendiul violent a fost lichidat în jurul orei 6,30, în sprijinul pompierilor militari venind şi două autospeciale de stingere private. La faţa locului au mai rămas de gardă patru maşini. 

O anchetă a specialiştilor urmează să identifice cauzele care au generat incendiul. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 11°C
Constanta
Aer 11°C
Eforie
Aer 13°C
Costinesti
Aer 11°C
Neptun
Aer 11°C
Modifică setările cookies