"Fizicul este cartea noastra de vizita". Romancele se pregatesc intens pentru o aparitie perfecta de 1 Mai, pe litoral

Data publicarii: Sambata 26 Aprilie 2014, 20:35

Mai sunt cateva zile pana la vacanta de 1 Mai, si tot atata timp pana la primele etalari in costum de baie pe malul marii sau la piscina.

Asa ca doamnele si domnisoarele care nu sunt foarte multumite de felul in care arata, s-au grabit sa-si faca programari la clinicile estetice pentru tratamente de intinerire sau mici retusuri cu botox ori acid hialuronic. In aceasta perioada, programarile la astfel de centre au crescut cu 30%.

Pe Roxana, din Constanta, nu ai cum sa nu o remarci: atrage privirile tuturor barbatilor. O nemultumeste insa forma buzelor, pe care le-a mai corectat cu acid hialuronic acum cateva luni. Dar, pentru ca vrea sa arate impecabil de 1 mai, a mai vrut un mic retus, in valoare de 250 de euro.



Roxana: "Vrem sa aratam mult mai bine decat de obicei, sa fim apreciate de cei din jur, mi-am facut curaj si mi-am facut un mic retus la buze".

Nici Lorena nu este la prima interventie estetica.



Lorena: "Se apropie 1 mai si fizicul este important, este cartea noastra de vizita. Vreau sa-mi pun botox intre sprancene si un contur la buze".

Modelarea buzelor costa pana la 350 de euro, iar sprancenele se pot ridica cu botox pentru 150 de euro. Daca vor sa scape de cearcane, doamnele platesc 300 de euro, iar ridurile de la ochi dispar cu 150 de euro.

Corina Cazacu, medic estetician: "In general, in aceasta perioada cresc tot timpul cererile pe tratamente estetice insemnand mariri de buze, umplere de cearcane".

Pentru doamnele carora le este teama de intepaturi exista interventiile non chirurgicale, cu aparate care te duc cu gandul la niste ozn-uri. Cati a incercat un tratament facial cu efect de lifting.

Cati: "De 1 mai voi fi la o petrecere pe plaja, seara in club si am ales sa ofer tenului meu mai multa luminozitate".

Iar pentru cele care vor sa arate atragator in costum de baie exista tratamentele anticelulitice sau de slabire. Pretul unei sedinte variaza intre 50 si 200 de lei.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 12°C
Constanta
Aer 12°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 12°C
Neptun
Aer 12°C
Modifică setările cookies