Fotomodelele din parada festivalului de moda Mamaia 2014 au sucit privirile barbatilor

Data publicarii: Sambata 16 August 2014, 08:12

Dupa spectacolul fabulos de ziua Marinei, la Mamaia a avut loc debutul celui mai important festival de moda din Romania. Piateta cazinoului din statiune s-a umplut imediat pana la refuz cu miile de turisti curiosi sa vada creatiile artistilor in voga.

Sub privirile a mii de turisti, imbracate in rochii care mai de care mai extravagante, modelele au defilat pe podium. Fireste, toate fotomodelele au atras intai privirile barbatilor.

Daca pentru domni nu au contat tinutele ci trupurile fetelor, domnisoarele s-au intrecut in pareri care mai de care mai critice: "Fiecare poarta cu ce ii sta mai bine. Mie nu-mi sta bine cu rochiile astea".

Si primarul orasului Constanta, Radu Mazare si-a facut ca de obicei apartitia pe podium - in ton cu sarbatoarea orasului, el a defilat intr-un costum de amiral: "A trebuit sa facem un moment special. Daca tot e Ziua Marinei, are legatura cu marina".

Prima parada a festivalului de moda Mamaia 2014 s-a incheiat tarziu in noapte, cand turistii s-au retras rand pe rand in camerele de hotel.
 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 12°C
Constanta
Aer 12°C
Eforie
Aer 15°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies