Hoteluri all inclusive cu spectacole pentru părinți și copii, pe litoral. Prețul unui sejur

Data publicarii: Joi 20 Iunie 2019, 18:34

Părinții sunt fericiți în vacanță dacă știu că își pot lăsa copiii în siguranță la distracție. Rețeta, aplicată de ani buni în turismul din Turcia, a ajuns și la noi, în hotelurile all inclusive de pe litoral. Pentru cei mici sunt organizate și tabere zilnice ori săptămânale, unde sunt supravegheați în permanență de personal specializat.

La un complex all inclusive de 4 stele din nordul staţiunii Mamaia copiii şi părinţii sunt invitaţi la distracţie în fiecare seară.

Spectacolele, organizate doar pentru clienţii hotelului, sunt gratuite.

Cristina Bîrcu, manager hotel 4 stele: "Influenţează foarte mult şi majoritatea turiştilor noştri vin tocmai pentru acest program de entertainment, pentru că le oferim posibilitatea de a sta în complex şi de a-şi petrece ziua într-o atmosferă de vacanţă încă de la prima oră a dimineţii până seara."

Ionuţ Puznava, manager hotel 3 stele: "În perioada aceasta un pachet cu all inclusive pentru doi adulţi cu un copil până în 10 ani ajunge în jurul sumei de 2.500 - 3.000 de lei, cu toate aceste pachete incluse."

Şi cei care nu sunt cazaţi la hotelurile all inclusive pot participa ziua la cursurile de dans, muzică şi actorie. Părinţii plătesc 30 de lei pentru un singur copil, iar pentru 10 zile taxa este de 250 de lei.

Gabi Soare, manager club: "Cererea este din ce în ce mai mare, hotelurile cer din ce în ce mai multe activităţi pentru copii pentru că vin foarte multe familii şi atunci cineva trebuie să se ocupe de copii." 

Şi în sudul litoralului mai mulţi hotelieri au investit într-un loc de joacă, unde copiii se pot distra câteva ore pe zi, supravegheaţi. 

Pe litoral funcţionează aproape 30 de hoteluri all inclusive, iar cele mai multe au programe speciale pentru copii. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 15°C
Constanta
Aer 15°C
Eforie
Aer 15°C
Costinesti
Aer 15°C
Neptun
Aer 15°C
Modifică setările cookies