Scenele care i-au facut pe turisti sa faca poze cu telefoanele. Personaje Disney au dat spectacol pe litoral

Data publicarii: Vineri 04 Septembrie 2015, 18:21

Cine nu este la mare are de ce sa regrete. Imagini de senzatie au fost surprinse la Mamaia, unde personaje din desenele animate au facut spectacol la bordul unor skijeturi.

Totul, in intampinarea unui weekend in care cluburile de la malul marii vor organiza ultimele petreceri din acest sezon. Pacat, daca ne gandim ca litoralul este sub cod galben de canicula si inca sunt turisti.

Simpaticele personaje Disney s-au cocotat pe skijeturi si au facut manevre periculoase printre valuri.

Tot spectacolul i-a luat prin surprindere pe turisti, care au inceput sa faca poze. Cei mici au ramas cu gura cascata.

Pe plaja, atmosfera a fost ca-n mijlocul verii. Apa marii a avut vineri 26 de grade Celsius.

Preturile bune si cele 33 de grade Celsius anuntate pentru acest sfarsit de saptamana i-au adus din nou pe litoral pe acesti turisti.

Turist: "Noi suntem asa fugitiv, nu venim sa stam tot concediul. Zicem ce facem azi, mergem la mare, ne urcam in masina si venim la mare. E a doua sau a treia oara."
 
Vremea va ramane la fel de frumoasa pana la jumatatea saptamanii viitoare.

Turisti sunt destul de multi, dar nu este atat de aglomerat inca sa nu gasesti un sezlong liber. Si preturile sunt de sfarsit de sezon. Poti gasi cazare si la 100 -150 de lei pe noapte, la un hotel de doua stele si cu 200 de lei la trei stele. Un sezlong se inchiriaza cu 10-20 de lei pe zi, iar preturile la mancare sunt si cu 30% mai mici decat in plin sezon. In plus, in acest weekend, cele mai cunoscute cluburi din Mamaia organizeaza petrecerile de inchidere a sezonului, deci distractia este garantata. Atentie insa. Daca veniti sambata in Mamaia, traficul va fi restrictionat pana la orele pranzului, pe un sens de mers, deci este posibil sa petreceti mult in masina.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 12°C
Constanta
Aer 12°C
Eforie
Aer 11°C
Costinesti
Aer 14°C
Neptun
Aer 15°C
Modifică setările cookies