Impresiile unor bloggeri străini invitați să viziteze Dobrogea. Ce cred polonezii despre noi 

Data publicarii: Luni 30 Iulie 2018, 18:46

Avem o țară frumoasă, dar nu știm să o promovăm, acest lucru este confirmat și de 10 bloggeri internaționali invitați să viziteze Dobrogea în aceste zile.

Impresiile lor vor ajunge la milioane de cititori de pe rețelele de socializare. Și mii de turiști străini ar putea veni să viziteze Delta Dunării și alte zone renumite ale României. 

Aileen este născută în Flipine şi trăieşte acum în Belgia. Numai anul trecut a vizitat 20 de țări de pe 5 continente. Recomandările sale de vacanţă sunt urmărite de foarte mulţi oameni: în 2016, de exemplu, a avut aproape două milioane şi jumătate de cititori unici. Dacă frumuseţile naturale ale Dobrogei au impresionat-o, felul în care oamenii le fac cunoscute lasă de dorit.

Aileen Adalid, blogger din Belgia: "Mi-ar fi plăcut să descopăr programe de slow-adventure sau de interacţiune cu localnicii: să stăm la ei, să gătim cu ei."

Jorden are doar 24 de ani şi a venit din Australia ca să prezinte Dobrogea celor care îl urmăresc pe reţelele de socializare.

Jorden Tually, Australia: "Nu sunt sigur că, dacă aş veni din Bucureşti, aş şti cum să ajung în această zonă superbă. Mâncarea a fost incredibilă. N-am mâncat atât de mult peste în viaţa mea. Atât de multe tipuri de peşte, gătit în atât de multe feluri."

Aleksandra, cel mai influent blogger din Polonia, ne povesteşte cum suntem văzuţi în ţara ei.

Aleksandra Jaskolowka: "Sunt stereotipuri potrivit cărora e periculos să călătoreşti în România, că îţi poate fi furată maşina. E primul lucru care ar trebui schimbat. Opinia publică.”

Cei 10 bloggeri invitaţi să viziteze Dobrogea sunt citiţi în total de peste cinci milioane de oameni din întreaga lume şi sunt urmăriţi pe platformele de socializare de peste un milion de oameni.

Blogerii au vizitat Delta Dunării, Constanța, Mamaia şi Parcul Naţional Munţii Măcinului. Impactul pe care îl vor avea mărturiile lor din mediul online este foarte important. 

Alex Filip, organizator: "Vorbim de o mie-două mii cinci sute de turişti străini care ar putea veni."

Anul trecut în Delta nu au ajuns mai mult de 10.000 de turişti străini. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 13°C
Constanta
Aer 13°C
Eforie
Aer 13°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies