Incendiu devastator în Mamaia. Un popular club de pe litoral a căzut pradă flăcărilor

Data publicarii: Marti 13 August 2019, 07:27

A fost pârjol luni-noapte în stațiunea Mamaia, unde unul dintre cele mai cunoscute cluburi de pe litoral a căzut pradă flăcărilor.

Zeci de pompieri și autospeciale au intervenit imediat pentru că focul amenința să se extindă și la celelalte localuri din cauza vântului. Militarii au reușit să localizeze incendiul, dar sting și ultimele focare marţi dimineaţă. Doi dintre pompieri au avut nevoie de îngrijiri medicale pentru că s-au intoxicat cu fum.

În interior, se aflau câțiva angajați, însă, potrivit primelor date, niciunul nu a fost rănit.

Flăcările distrugătoare s-au dezlănţuit puţin după miezul nopţii. În acele clipe, în clubul care era închis se aflau doar câţiva angajaţi.

Se pare că valvătaia ar fi pornit de la o terasă aflată lângă local şi, în doar 20 de minute, a înghiţit întreaga construcţie.

Reporter: Ai mai văzut aşa ceva?
Tânăr: Nu niciodată.

Pompierii, cu zece autospeciale, au început imediat o luptă contracronometru.

Flăcările sunt atât de puternice şi temperatura este atât de mare încât nu se poate sta la o distanţă mai mică de 50 de metri.

După aproape patru ore, militarii au reuşit să localizeze incendiul.

Col. Daniel Popa commandant ISU Dobrogea: "În prima fază, a venit echipajul alocat din Mamaia, ulterior au venit din oraş şi primele forte incendiul s-a mainifestat violent după aprecierea noastră a fost şi anunţat cu întârziere sau cu eva întârziere când a ajuns primul echipaj la faţa locului incendiul se manifestă cu violeta în interior."

În 2017 şi în 2018, autorităţile i-au amendat pe proprietarii clubului pentru că nu aveau autorizaţie de securitate la incendiu.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 13°C
Constanta
Aer 13°C
Eforie
Aer 12°C
Costinesti
Aer 14°C
Neptun
Aer 14°C
Modifică setările cookies