Interviu si imagini in premiera cu Antonia insarcinata. Alex Velea a pazit-o cu ochi de vultur

Data publicarii: Vineri 08 August 2014, 17:54

Sigur stiti deja ca Antonia asteapta un bebelus cu Alex Velea. Iar reporterii "Traieste-ti vara" au reusit sa obtina primele imagini cu burtica vedetei, dar si primul interviu cu ea dupa anuntul legat de sarcina.

Antonia a cantat intr-un club de pe plaja din Mamaia, insotita de Alex Velea, care a stat tot timpul cu ochii pe ea. Si, la fel ca Alex, fanii veniti la concert au fost atenti mai degraba la burtica artistei decat la vocea ei. Mandra de noua etapa pe care o traverseaza, cantareata a imbracat o bluza cu vedere la burtica. S-a vazut clar ca artista a luat cateva kilograme in ultima vreme. S-a rotunjit la fata si parca si bratele ei au pierdut din suplete.

Totusi, faptul ca va deveni mamica nu a impiedicat-o sa faca show pe scena. Inconjurata de dansatori, Antonia a cantat si a dansat plina de energie. Probabil, s-a gandit ca in curand va trebui sa se mai cuminteasca, asa ca profita cat de mult poate de faptul ca sarcina nu e inca avansata.
 
Din culise, viitorul tatic Alex Velea a pazit-o cu ochi de vultur. Ba chiar a urcat pe scena inaintea ei si a improvizat un scurt show, incalzind publicul pentru Antonia. Nu era, insa, nevoie: iubita lui a facut furori pe scena.
 
Si, pentru prima data dupa anuntul legat de sarcina, Antonia a acceptat sa dea un interviu, in exclusivitate pentru "Traieste-ti vara". Nu a vrut sa vorbeasca despre relatia cu Alex Velea, semn ca, desi acum ii poarta mostenitorul in pantece, cantareata pastreaza aceeasi discretie cand vine vorba de viata ei amoroasa. Antonia a recunocut, insa, ca in starea ei actuala, sanatatea e cel mai important lucru.
 
"Sincer, acum traiesc momentul, sincer, sanatate sa avem, stiu ca pare vechi ce spun, dar sanatatea e cea mai buna", a declarat ea.  Antonia a mai marturisit ca trage tare cat timp ii mai permite sarcina: "E prima oara cand cant anul asta la mare. Am vazut ca-s foarte multi oameni aici, am emotii. Vara asta petrec muncind, cu fetita, cat pot".
 
Este mai mereu pe drumuri. De pe litoral se va duce direct in Bucuresti, de aici la Bacau, iar sambata va concerta la Arad. De altfel, si in Mamaia a cantat si a dansat incontinuu, de parca n-ar fi insarcinata. Iar fanii au rasplatit-o aclamand minute in sir.  Iar dupa ce termina cu concertele, se pregateste sa intre iar in studio, probabil atunci cand se va mai apropia de termen. Antonia planuieste sa dea lovitura cu un nou hit. Insa ar vrea ca acesta sa fie mai potrivit cu starea de spirit a unei vitoare mamici decat "Pleaca" sau "Intoarce-te acasa".
 
"Vreau sa lansez un single nou, unul mai fericit, pentru ca ultimele piese au fost foarte triste, slow, vreau sa lansez ceva happy. Inca n-am intrat in studio", a spus ea.
 
Antonia planuieste sa ramana in forma pe perioada sarcinii.  A avut mai demult o perioada in care s-a luptat cu kilogramele si nu vrea sa repete aceasta experienta, asa ca a adoptat un regim de viata sanatos. Chiar daca e gravida, intentioneaza sa isi pastreze cat mai mult timp formele de invidiat, care i-au adus renumele de "cea mai frumoasa femeie din Romania".
 
"Ma duc la sala si incerc sa nu mananc prostii. Acum ar trebui sa ma mai duc, sa ma mentin, sa fiu ok, mergeam de 4 ori pe saptamana, conteaza sa mananci sanatos. Am avut si eu perioade cand m-am ingrasat, n-ai cum sa ramai la fel. Mananc o gramada de chestii, imi plac fructele: pepene rosu, nectarine, zmeura", a mai dezvaluit artista.
 
Si, cu toate ca sanatatea este foarte importanta in aceasta perioada a vietii ei, Antonia recunoaste ca sta mai tot timpul in preajma aerului conditionat, fiindca nu suporta caldura. In plus, a marturisit ca este credincioasa si ca ii multumeste tot timpul bunului Dumnezeu pentru ce i-a dat pana acum.  "Pentru sanatatea mea, pentru cariera mea si pentru fetita mea. Mi se pare ca e cea mai importanta", a afirmat Antonia.
 
Peste cateva zile fetita ei, Maya va implini 4 ani. Antonia se gandeste de pe acum ce cadouri sa-i faca, desi micuta nu este deloc pretentioasa: "Am fost in magazin cu ea, recent, si ma asteptam sa mi ceara o gramada de jucarii. Mi-a cerut o singura jucarie. Am cumparat eu de dragul ei. Si-a ales o vrajitoare din Alba ca Zapada si i-am luat o rochita de printesa, a vrut ea neaparat si am lasat-o sa o poarte pe strada".
 
Insa cu siguranta cel mai frumos cadou pe care i-l ofera Mayei este un fratior sau o surioara. Iubita, dar si invidiata de multi, Antonia va continua sa lupte pentru cariera ei, dar si pentru iubirea cu Alex Velea, pe care inca o tine departe de ochii curiosilor
 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 16°C
Constanta
Aer 16°C
Eforie
Aer 16°C
Costinesti
Aer 16°C
Neptun
Aer 17°C
Modifică setările cookies