Invierea, petrecuta in cluburile de pe litoral. Ce baieti cauta fetele la mare anul acesta

Data publicarii: Sambata 04 Mai 2013, 18:32

Miracolul Invierii le umple sufletele celor aflati pe litoral intr-o slujba impresionanta organizata in portul turistic din Mangalia. Acolo, turistii sunt chemati sa ia lumina. Sunt asteptati cu miile, mai ales ca statiunile arata de parca a inceput deja vacanta mare.


La Mamaia, fiecare seara inseamna inceputul unei noi serii de petreceri fierbinti in cluburi: cu decolteuri indraznete, rochii vaporoase ori mulate, si neaparat cu tocuri inalte, domnisoarele au atras toate privirile. De la petrecere nu a lipsit nici primarul Radu Mazare.

"Am investitori de la Saint Tropez care se plimba de vreo trei zile pe aici si sunt nauci" a spus Radu Mazare. Unul dintre acesti investitori s-a declarat impresionat de ce a vazut in Mamaia si spune ca vrea sa "fure" cateva idei. 

Intr-unul dintre localurile din nordul statiunii, turistii au avut parte de un concert Amerie. Iar a doua zi, pe plaja, unde muzica asurzitoare anihila sunetul valurilor, cei ce s-au gandit, totusi, ca urmeaza noaptea de Inviere au tinut la un singur aspect: sa-si puna dorinte cit mai indraznete. Neobosite au fost si animatoarele.

-La 12 noaptea unde o sa fii?
-Pai pe plaja la petrecere.
-Deci nu la inviere.
-Nu, nu de-aia am venit la mare.


De 4 zile aceasta domnisoara, isi petrece cateva ore pe plaja, ca sa capete un bronz de invidiat. Nu-si propune sa vopseasca vreodata oua de Pasti, ca sa nu-si strice manichiura. Acum este in cautarea unui partener.

- Sa arate bine, sa stie sa scrie, sa vorbeasca, sa fie bine din toate punctele de vedere.
- Si financiar, nu?
- Pai doar nu o sa il intretin eu.

Si ea, ca multe alte fete din Mamaia, isi doresc vacante pe insule exotice, langa un domn generos care sa le indeplineasca alte mici capricii.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 14°C
Constanta
Aer 14°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 14°C
Neptun
Aer 14°C
Modifică setările cookies